Odstúpenie prevádzky detské centrum a kaviareň CUPI DUPI, NMnV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGIN Reality Vám ponúka na odstúpenie prevádzku CUPI DUPI v centre mesta NMnV , na Hurbanovej ulici.
Ide o detské interierové centrum s kaviarničkou fungujúcou na trhu 5 rokov. Certifikované ihrisko je s platnou revíziou a spĺňa všetky normy od komory TUV. Detské centrum bolo zrekonštruované, vymaľované, priestory sú čisté , udržiavané. Je jediné v meste, situované v bezprostrednej blízkosti centra a s obľubou ho navštevujú i ľudia z okolitých dedín a miest. Má svoju stálu klientelu, dobrú návštevnosť o čom svedčí , jej neustála prevádzkovanosť denne a od 9-19tej hod.

Rozloha prenajímaného priestoru je 310m2. Hlavná časť s interiérovým ihriskom: 210 m2 (rozloha interiérového ihriska: 5x4,5 m )Je rozdelená na jednotlivé sekcie: edukačný kútik o rozlohe 20 m2, gaučová časť (okrem posedenia slúžiaca aj na prednášky a semináre) o rozlohe 25 m2. Vo zvyšnej časti sa nachádza interiérové detské ihrisko o rozlohe 5x4,5 m (ihrisko má platné revízie a spĺňa všetky normy vystavené komorou TUV) a kaviarenské stoly so stoličkami slúžiace na oddych rodičov. Zadná miestnosť so zrkadlami býva využívaná na detské oslavy, krúžky, výuku jazykov. Má rozlohu 30m2, je oddelená priečkou a posuvnými dverami. Vďaka tomu môžu prebiehať jednotlivé krúžky súčasne s otvoreným vstupom pre verejnosť. V rámci prevádzky sme nadstavili organizáciu detských narodeninových osláv, ktoré sú veľmi obľúbené, denné letné tábory, kde sme vyťažení od začiatku júla až do konca augusta a rovnako tak máme v ponuke i stráženie detí. Centrum okrem iného slúži aj ako priestor vhodný na prednášky, semináre, školenia.

Predaja sa týka komplet všetko samotné zariadenie ,vybavenie detského centra ale aj vybavenie baru, fanpage s takmer 1400 sledovateľmi. V prípade záujmu majiteľka rada poskytne know-how , organizovanie narodeninových osláv, letných táborov, kontaktlist konkrétnych animátorov, s ktorými sme spolupracovali, zaužívané telefónne číslo, mailovú adresu ako aj kompletne vypracovaný a RÚVZ schválený prevádzkový poriadok a kontakty na zaškolené brigádničky.

Cena : Dohodou

Ak máte vzťah k deťom, chcete mať niečo vlastné, podnikať v tejto oblasti , je tu jedinečná príležitosť pre Vás. Bližšie informácie rada poskytnem na osobnom stretnutí , neváhajte ma kontaktovať.


Katarína Matušková
Váš realitný poradca

mobil:
e-mail:

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Nové Mesto nad Váhom

REZERVOVANÉ Vináreň pod kostolom, Nové Mesto nad Váhom
Predaj 250.000,- €
REZERVOVANÉ Vináreň pod kostolom, Nové Mesto nad Váhom

REZERVOVANÉ - Ponúkame Vám na predaj prízemnú, čiastočne podpivničenú budovu v Novom Meste nad Váhom, známu pod názvom Vináreň pod kostolom. Vináreň pod kostolom bola v minulosti využívaná hlavne ako...

Gastro priestory 670 m2 Nové Mesto nad Váhom / Benkova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ Vináreň pod kostolom, Nové Mesto nad Váhom 250.000,- € Gastro priestory 670 m2 Nové Mesto nad Váhom
Benkova
predaj