Odstúpenie zabehnutej Pizzerie CERBEROS, 360 m2, Furča, ul. Ovručská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na ODSTÚPENIE zabehnutú Pizzeriu CERBEROS, nachádzajúcu sa v mestskej časti Dargovských hrdinov, na ulici Ovručskej, v Obchodnom centre Hnilec.

Pizzeria je veľmi dobre situovaná, so stálou klientelou, je zabehnutá a v plnej prevádzke. Odstupuje sa kompletne zariadená so všetkým vybavením. Pizzeria sa nachádza na prízemí Obchodného centra Hnilec, kde je veľký pohyb obyvateľov sídliska, nachádzajú sa tu taktiež Potraviny KLAS, Psie štúdio DOGGY STYLE a Kaderníctvo.

Dispozícia:
V hlavnej časti sa nachádza pizzeria s kapacitou 43 miest na sedenie, piváreň s kapacitou 44 miest na sedenie, oddelená fajčiarska časť s kapacitou 22 miest na sedenie, nachádza sa tu obslužná časť s pultom, veľká pec na drevo na prípravu pizze a detský kútik. Súčasťou priestoru pizzerie je prípravovňa, kuchyňa, sklady, šatne pre personál a kancelárske priestory. Nachádzajú sa tu taktiež dámske a pánske toalety. Vonku sa v letných mesiacoch prevádzkuje letná terasa s kapacitou 56 miest na sedenie.

Zariadenie prevádzky sa odstupuje v kompletnom stave - barové stoly, barové stoličky, drevené stoly, lavice, stolný futbal, výrobník ľadu, chladiaci pult, reproduktory, kompresor, LED televízor, plazmový televízor. K vybaveniu kuchyne patria pec na drevo s komínom, tri 500l chladničky, jedna 250l chladnička, mraziaci box, nerezové pulty s umývadlami, sporák, strúhač syra, fritéza, mikrovlnka, elektrický krájač, miešačka cesta. K vybaveniu taktiež patria dve Coca Cola chladničky, Monster chladnička, dva výčapy, dva chladiče na pivo, tri tanky na pivo, elektronické šípky. Celý zoznam zariadenia a materiálu je k dispozícii k nahliadnutiu.

Pre návštevníkov reštaurácie je tu možnosť bezproblémového parkovania do 30 m od budovy.

Pizzeria CERBEROS si za 15 rokov svojho fungovania vybudovala veľmi kvalitné meno, postavenie a svoju stálu klientelu, čím má zabezpečený bezproblémový pravidelný chod. Organizujú sa tu rôzne akcie, koncerty, tvorivé dielne, ale taktiež večierky a oslavy pre uzavretú spoločnosť.

Pizzeria sa odstupuje len z osobných dôvodov, bez skrytých a utajovaných nedostatkov, všetky interné čísla a výkazy sú pri vážnom záujme k nahliadnutiu.

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Podobné realitné ponuky