Odstúpenie zabehnutých a plne obsadených jasličiek

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame odstúpenie plne funkčných a obsadených jasličiek, ktoré sú úspešne na trhu 8 rokov. Dôvodom odstúpenia je zmena podnikateľských aktivít majiteľov jasličiek.

Jasličky sa nachádzajú v Bratislave – mestskej časti Podunajské Biskupice. Nachádzajú sa v dlhodobo prenajatých priestoroch rodinného domu, ktorý poskytuje rozlohu 200 m2 + vlastný dvor s trávnikom.
Rodinný dom má nasledovné miestnosti: herňa, šatňa, jedáleň, detská kúpeľňa s toaletami, kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaleta, miestnosť na cvičenie, spálňa a kancelária. Prenájom rodinného domu predstavuje 1200 € + 200 € za energie. V cene prenájmu je ako bonus od majiteľa starostlivosť o vonkajší dvor (kosenie trávy, zavlažovanie pozemku a podobne).

Odstúpenie je vrátane kompletného zariadenia a vybavenia jaslí a aj kancelárie (nábytok, hračka a podobne), vybavením dvora (preliezky, pieskovisko atď.). Vzhľadom k tomu, že ide o plne funkčné a zabehnuté s plnou obsadenosťou, stačí len jednoducho pokračovať v jej fungovaní ďalej, bez akýchkoľvek ďalších nákladov.

Vnútorné priestory sú vybavené online kamerovým systémom.

Odstúpenie zahŕňa kompletné zariadenie a vybavenie interiéru a exteriéru, web stránku a hosting, FB stránku, prístup k online kamerovému systému, databázu a administráciu súčasných klientov, podklady pre registráciu nového prevádzkovateľa podľa nového jasličkového zákona, všetky právne úkony a všetky poplatky spojené s odstúpením.

Kontakt:
Email:

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Bratislava - Podunajské Biskupice