Odstúpenie Záhrady v lokalite Alejova, 400 m2.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj - odstúpenie záhradu v lokalite Alejová, Košice - JUH s murovanou chatkou na pozemku s nutnosťou opravy chatky.

Nenáročný klient tu nájde súkromie, možnosť oddychu, pestovania. Dostupnosť aj električkou..

Pozemok je v súčastnosti vo vlastníctve záhradkárskeho zväzu., nie je v osobnom vlastníctve. Je mierne klesajúci, o výmere 400 m2. Nachádza sa tu aj niekoľko stromov čerešňa, jablone, hrozno.
Inžinierske siete: vodu na polievanie je možno získať zberom dažďovej vody v zberných nádobách. Záhradkársky vodovod - nie je k dispozícií.
Elektrika: majitelia záhrady získavajú energiu zo slnečných konektorov.
Kúrenie: kúria si v chatkách zvyčajne tuhým palivom.
Chatka: je postavená v hornej časti, hneď pri vstupe na pozemok.
Pozemok: je ideálne upraviť kaskádovito.
Orientácia: slnečný, orientovaný na JUH

Susedia: pozemky s chatkami sú po oboch stranách cesty, je ich tu len zopár ( cca 6). Sú pravidelne užívané a navštevované ich majiteľmi.
Prístup: z hlavnej komunikácie z Alejovej cesty, až na pozemok. Prístup k týmto záhradkám majú len majitelia - užívatelia. Na záhradky si vzájomne dohliadajú.
CESTA:z asfaltovej hlavnej cesty je prístupová cesta k pozemku ďalej už nespevnená, udržiavaná je záhradkármi, ktorí ju majú vyhradenú a zabezpečenú uzamykateľnou vstupnou bránu. Záhradky sú oplotené.


Táto záhradkárska lokalita bola založená v roku 1967. Od roku 2008 prebieha žiadosť o vyvlastnenie pozemkov. Nový užívateľ pristúpi k zmluve so záhradkárskym zväzom, čím sa pozemok vydá do trvalého užívania...

Klienti so záujmu o obhliadku, alebo podrobnejšie informácie, kontaktujte prosím realitného makléra: Zdenka Horváthová t.č: , smskou, alebo emailom na

Podobné realitné ponuky - Záhrady, Košice - Juh