PAG/POVLJANA -Predaj 4i 2 podlažného bytu v 1.rade pri mori

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak hľadáte úplne nový apartmán s priamym vstupom na pláž, ktorý bude k dispozícii už túto letnú sezónu, ktorý si môžete zariadiť podľa vašich predstáv - tak máme pre Vás skvelú ponuku.
Apartmány sa nachádzajú v prvom rade od mora. Poskytujú nádherné výhľady na more a susedné ostrovy.
V exkluzívnom zastúpení od developera projektu, máme mimoriadnu ponuku apartmánov v luxusnom apartmánovom dome v časti ostrova Povljana, ktorého výstavba sa práve finišuje.
V bytovom dome sa nachádza 6 štvorizbových apartmánov, každý s terasou a veľkou pivnicou. Celý dom je postavený z kvalitných materiálov a každý z apartmánov dokončený do štandardu - kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou, obklady, dlažba, keramické podlahy, dvere, podlahové kúrenie, v spálňach plávajúca podlaha a elektrické radiátory, klimatizácia v každej izbe, predpríprava na kuchyňu, hliníkové okná a zábradlia, bezpečnostné a protipožiarne dvere, elektrický vrátnik na otváranie vchodu. Ku každému z apartmánov je v cene zahrnuté už aj 1 parkovacie státie a taktiež veľká pivničná kobka - ktorá sa nachádza priamo v budove apartmánového domu. Dom je napojený aj na kanalizáciu. Apartmánový dom už je aktuálne dokončený, pracuje sa na kolaudácii ktorá je plánovaná na máj 2022.

Spodné apartmány disponujú terasou, navyše svojou veľkou predzáhradkou, ktorá je oplotená a sú spravené prípojky na vodu z vonkajšej časti domu. Možnosť vybudovania vlastného bazéna. K ostatným prislúchajú balkóny a najvyššie disponujú priestrannou terasou s priamym výhľadom na more.

Všetky apartmány sú plne klimatizované (klimatizácia v každej izbe), na oknách sú inštalované sieťky a vonkajšie elektrické rolety a na terasách a balkónoch vonkajšie elektrické žalúzie.


Apartmán A6 s veľkosťou 120,27m2 nachádzajúci sa na 2. poschodí je 4izbový podkrovný a pozostáva z:
- priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou z ktorej sa vychádza na krytú terasu, ktorá je pozdĺž celej miestnosti
- 2 samostatné spálne
- priestranná galéria na poschodí , na ktorej sa nachádza spálňa a kúpeľňa
- 3 samostatné kúpeľne spojené s WC - jedna sa nachádza v najväčšej spálni, druhá v galérii
- schodisko
- krytá terasa (24,62m2) s priamym výhľadom na more
- samostatný priestranný balkón o výmere 4,08m2 ( vchod z najväčšej spálne)
- vlastné parkovacie miesto hneď vedľa apartmánu
Pôdorys sa nachádza vo fotogalérii.

K apartmánu prislúcha murovaná pivnica o velkosti 14,34m2.

Mesačné náklady sa vyrátavajú nasledovne : 0,5 € / m2 + zálohové platby za elektrinu a internet. Internet je možný od Telekomu

Kompletná cena vrátane parkovacieho státia, pivnice a provízie je vo výške 411 920 € . Možnosť odpočtu DPH(Chorvátsko má 25% DPH)

Financovanie - pri podpise Zmluvy o zmluve sa skladá záloha vo výške 10% z celkovej kúpnej ceny. Po kolaudácii sa podpisuje kúpno - predajá zmluva kde sa hradí zvyšných 90 % z celkovej kúpnej ceny.

Povljana je vyhľadávaná časť ostrova Pag v tesnej blízkosti ostrova Vir s výbornou vybavenosťou , obchodmi, kaviarňami, reštauráciami, promenádou, množstvom krásnych pláži vzdialená len 675 km od Bratislavy. Svojou polohovou patrí nielen medzi vychytené dovolenkové destinácie na nerušený relax a oddych ale zároveň sa stáva vynikajúcou investičnou príležitosťou na prenájom.
Kompletná cena apartmánov je aj s parkovacím státím a pivnicou (vrátane provízie a DPH - možnosť odpočtu DPH). V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj služby ohľadne ďalšieho prenájmu.
V prípade záujmu o viac informácii alebo obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle : .

Podobné realitné ponuky

CHORVÁTSKO - Luxusné apartmány 10 m od mora - PAG, POVLJANA
Predaj 675.000,- €
CHORVÁTSKO - Luxusné apartmány 10 m od mora - PAG, POVLJANA

RB24-2215, Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj zariadené apartmány v novostavbe apartmánového domu na ostrove PAG, v dedinke POVLJANA. Luxusný a moderný apartmánový dom sa nachádza v tichej časti...

4-izbový byt 100 m2 Pag
CHORVÁTSKO - Apartmány s výhľadom na more - ŠIMUNI, ostrov Pag
Predaj 280.175,- €
CHORVÁTSKO - Apartmány s výhľadom na more - ŠIMUNI, ostrov Pag

RIV50-08-02, Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj nové apartmány v malom mestečku Šimuni na ostrove Pag. Moderný apartmánový dom sa nachádza 120 m od mora a 300 m od...

4-izbový byt 82.52 m2 Pag
☀Mandre/Pag(HR) – Moderný, priestranný apartmán s výhľadom na more
Predaj 376.852,- €
☀Mandre/Pag(HR) – Moderný, priestranný apartmán s výhľadom na more

Ponúkame na predaj 4-izbový slnečný apartmán o výmere 134,59 m2, na druhom poschodí bytového domu s celkovo šiestimi bytmi, postavený v roku 2000 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2023...

4-izbový byt 135 m2 Mandre
PAG/MANDRE - 2 apartmány za cenu jedného - 190m od mora
Predaj 255.000,- €
PAG/MANDRE - 2 apartmány za cenu jedného - 190m od mora

Exkuzívne ponúkame na predaj zaujímavo riešený, kompletne zariadený a plne klimatizovaný 4i apartmán v apartmánovom dome z roku 2017 spojenom s penziónom na ostrove Pag v Chorvátsku, v meste Mandre...

4-izbový byt 77.25 m2 Pag
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
CHORVÁTSKO - Luxusné apartmány 10 m od mora - PAG, POVLJANA 675.000,- € 4-izbový byt 100 m2 Pag predaj
CHORVÁTSKO - Apartmány s výhľadom na more - ŠIMUNI, ostrov Pag 280.175,- € 4-izbový byt 82.52 m2 Pag predaj
☀Mandre/Pag(HR) – Moderný, priestranný apartmán s výhľadom na more 376.852,- € 4-izbový byt 135 m2 Mandre predaj
PAG/MANDRE - 2 apartmány za cenu jedného - 190m od mora 255.000,- € 4-izbový byt 77.25 m2 Pag predaj