Palisády: Predaj luxusného 6i bytu/eng. text inside

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Tolstého
200 m²
4
2
6
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 5 a viac izbový byt
849.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

214949x zobrazená v zozname / 17500x zobrazená detailne / 284x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj luxusne v staromestskom štýle zrekonštruovaný priestranný 6 izbový byt s parkovacím miestom na Tolstého ulici v Starom meste pri Prezidentskom paláci. Byt s rozlohou 200m2 pozostáva zo vstupnej haly so šatníkom, plne vybavenej kuchyne (so špajzou) spojenej s jedálňou, príjemne a pohodlne zariadenej obývačky s krbom, samostatnej spálne so vstupom do kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom a samostatného wc. Súčasťou bytu sú ďalšie 3 izby so vstavanými šatníkmi a samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Izby je možné po dohode zariadiť. V byte je klimatizácia, internet a TV. Byt sa nachádza v historickej budove, v krásnej historickej oblasti Palisád, pod slavínskymi uličkami a zároveň 5 minút chôdze od pešej zóny. K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto v uzatvorenom dvore.

Cena: 849.000,-Eur



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****


For sale a large in old town style fully renovated 6-room apartment with parking near Presidential Palace in Old town on Tolstého street. Flat with 200sqm consists of entrance hall with garderobe, fully equipped kitchen (dishwasher, freezer, and storage etc.)with dining room, pleasantly and comfortably furnished living room with fireplace, separated bedroom with entrance to the huge bathroom with bath and shower and separated toilette. In the apartment there are 3 other bedrooms with built in wardrobes and other bathroom with shower and toilet. Rooms can be arranged upon agreement. The apartment has air conditioning, internet and TV. The apartment comes with a parking slot in the private closed yard. The apartment is situated in the historical and romatic part of Palisády, under the quiet streets of Slavín and just a 5 minutes walk to the walking zone of Staré Mesto.

Price: 849.000,-Eur



Our rating: *****

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Tolstého

Inzerovaný 5 a viac izbový byt na ulici Tolstého v Bratislave - Staré Mesto v cene 849.000,- € je o 23.052 € lacnejší ako je priemerná cena 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 19 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 päťizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903853.., uveďte číslo ponuky ZR-67...

Pozícia realitnej ponuky

849.000,- €
Cena nehnuteľnosti 348.500,- € 1.800.000,- €
200 m²
Celková rozloha 124 m² 352.45 m²
200 m²
Úžitková plocha 124 m² 260.45 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha200 m²
Úžitková plocha200 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-676055 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.