Parcely v priemyselnom parku Košťany nad Turcom /MTJM-03/

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Košťany nad Turcom
54000 m²
verejný vodovod
230/400V
predaj - Pozemky - komerčné
1.927.800,- €
35,70 €/m2 cena je uvedená bez DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

114673x zobrazená v zozname / 15090x zobrazená detailne / 270x zobrazená detailne tento mesiac

Parcely v priemyselnom parku sú situované v bezprostrednej blízkosti mesta Martin, priamo pri hlavnom ťahu Martin -Žiar nad Hronom, Martin – Prievidza a Martin – Banská Bystrica. Vzdialenosť zóny od plánovanej diaľnice D1 je cca 12 km a mestským obchvatom sa stáva dostupnou do 10 min jazdy od diaľničného exitu.

Prítomnosť železničnej trate s tromi blízkymi vlakovými stanicami (Košťany nad Turcom, Príbovce a Martin), z ktorých dve slúžia aj ako prekladiská, umožňuje efektívnu logistiku pre priemyselnú zónu. Dostupnosť početnej odbornej pracovnej sily pre priemyselnú zónu je samozrejmosťou, nakoľko mesto Martin je strojárske mesto s veľkým počtom pracovnej sily so špecializovaným vzdelaním a praxou.

Celá lokalita leží na ideálnom podloží z hľadiska zakladania stavieb. Dostatok spodnej vody, potvrdený geologickým prieskumom, zvýhodňuje stavebníkov pri využívaní beznákladového zdroja úžitkovej vody ako aj možnosti vykurovania a chladenia objektov tepelným čerpadlom.

Bližšie informácie Vám ochotne poskytne Ing. Ján Mlynár, mobil: , e-mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Košťanoch nad Turcom

Rozloha komerčného pozemku 54000 m2 je o 49000 metrov väčšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Košťanoch nad Turcom.

Pozícia realitnej ponuky

1.927.800,- €
Cena nehnuteľnosti 6,- € 360,- €
54000 m²
Rozloha pozemku 3200 m² 54000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku54000 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MTJM-03 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.