Pekná Garsónka, REKONŠTRUKCIA, CENTR.TRHOVISKO, Záhradnícka ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom ponúkame peknú, slnečnú garsónku, kompletne zariadenú v novozrekonštruovanom bytovom dome v blízkosti trhoviska Miletičová a zimného štadióna Ondreja Nepelu na Záhradníckej ulici ( roh ulíc Záhradnícka/Jégého ) v Bratislave v mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 21 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 5. poschodí v 8 - poschodovej zateplenej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

DISPOZÍCIA:

vstupná chodba s veľkou skriňou a vešiakovou stenou, izba s kuchynkou linkou, chladničkou, mikrovlnou rúrou, indukčnou dvojplatňou, práčkou, rozkladacím gaučom na šírku 160 cm, barovým pultom s otočnými stoličkami, komódy, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou a WC.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Výhodou je pešia dostupnosť k viacerým veľkým zamestnávateľom v business centrách - Karadžičova, Plynárenská, Rosum, Stein, Henkel. V blízkosti sa nachádza plné občianske vybavenie - nákupné centrum Central, trhovisko Miletičova, nemocnica, reštaurácie, kaviarne, zimný štadión Ondreja Nepelu, kvalitné fitnescentrum Fitinn, ako aj bežecká dráha v okolí Štrkoveckého jazera - v pešej dostupnosti do 5 minút a samozrejme taktiež zástavky MHD – autobusy, električky.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný od 1.8.2022 ( poprípade koncom júla) s možnosťou obhliadky ihneď.

Bez domácich miláčikov a vhodný pre 1 osobu.

Mesačný prenájom predstavuje 365 € + 85 € energie vrátane poplatku za TV a internet.

Kontakt:

Email:

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Ružinov

PRENÁJOM - krásna garsónka, ul. Záhradnícka, BA II
Prenájom 520,- €
PRENÁJOM - krásna garsónka, ul. Záhradnícka, BA II

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na prenájom zrekonštruovanú garsónku na Záhradníckej, BA IIVýmera: 21,10 m2Poschodie: 5p./8p.Byt sa ponúka kompletne zariadený, so spotrebičmi.Cena: 520 EUR/mes TOPPONUKA...

Garsónka 21 m2 Bratislava - Ružinov / Záhradnícka
Prenájom 520,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Hľadáme pre slušného. klienta garzónku v BA na prenájom do 450 .- eur. Cena v RK Garsónka 0 m2 Bratislava prenájom
PRENÁJOM - krásna garsónka, ul. Záhradnícka, BA II 520,- € Garsónka 21 m2 Bratislava - Ružinov
Záhradnícka
prenájom