PEKNÁ GARZÓNKA NA DLHÝCH DIELOCH NA PRENÁJOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na prenájom príjemnú svetlú garsónku na Kresánkovej ulici na Dlhých Dieloch. Tento príjemný, slnečný a elegantný byt je situovaný na 3. poschodí (4. nadzemné podlažie) zatepleného 4. poschodového bytového domu s výťahom.Celková úžitková plocha bytu činí 35 m2. Byt má plastové okná s izolačným trojsklom, v izbe je plávajúca podlaha, dlažby a obklady v kúpeľni v bledých farbách. Kúpeľňa je vybavená značkovou sanitou a pračkou. Interiér bytu pôsobí veľmi čistým a svetlým dojmom, prevažujúcou farbou je biela. K dispozícii je optický internet.

Prenajíma sa kompletne zariadený a vybavený spotrebičmi - TV , práčka, teplovzdušná rúra, indukčná varná doska, digestor, mikrovlná rúra.... Kúrenie je riešené radiátormi s nastaviteľným termostatom. Bytový dom má vlastné kúrenie.


Dispozícia:
- vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a toaletou
- obývacia izba spojená s kuchyňou

Cena nájomného je 400,- eur vrátanie energií. Pri podpise zmluvy sa platí nájom 400,- eur + depozit vo výške jedného nájmu 400,- eur+ 400,- eur provízia RK.

Lokalita je obľúbená kvôli perfektnej občianskej vybavenosti a skvelej dopravnej infraštruktúre. Okolie poskytuje mnoho možností aj na voľnočasové aktivity - detské ihriská a športoviská.V tesnej blízkosti sa nachádza Tesco, Terno. Za domom je pekné detské ihrisko. V okolí je veľa dobrých reštaurácií.

Cena zahŕňa kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo renomovanej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.

Ak Vás naša ponuka zaujala, radi s Vami kedykoľvek dohodneme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. : prípadne e-mailom na adrese: Kanceláriu ACCENT REAL nájdete na Drieňovej ul. 34 v Bratislave. Tešíme sa na Vás !

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Karlova Ves