Pekná garzónka, tichá časť, NTC, Osadná ulica, Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne na prenájom ponúkame peknú, kompletne zariadenú garzónku po rekonštrukcii so samostatnou kuchyňou vo vyhľadávanej lokalite v tichej časti na Osadnej ulici v blízkosti NTC v Bratislave v mestskej časti Nové Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 30 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 3 - poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, voľne stojacou chladničkou s mrazničkou a mikrovlnnou rúrou, so šatníkovou skriňou v obývačke/spalní. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, odkladacia polička, práčka a toaleta. V obývacej izbe je pripravená 2 x posteľ ( možnosť oddelenia od seba), obývačková zostava, pracovný stolík a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka/spálňa, kúpeľná spojená s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny, polikliniku, lekáreň, športové ihriska, obchodné centrum Polus, NTC, kúpalisko Tehelné pole, cukráreň, školy, škôlky. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 450 € vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt:

Email:

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Nové Mesto

Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou
Prenájom 690,- €/mes.
Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou

Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasouDispozícia:Celková výmera 28m2 + 34m2 terasa, situovaný na 1. poschodí (5) v bytovom dome.Vstupná hala, izba s manželskou posteľou, stavanou skriňou, pohovkou, písacím...

Garsónka 28 m2 Bratislava - Nové Mesto / Rešetkova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou 690,- €/mes. Garsónka 28 m2 Bratislava - Nové Mesto
Rešetkova
prenájom