Pekný 1-izb.byt po KR ul.Clementisova, 28m2+6m loggia,OV.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

*PREDANÉ* Ponúkame na predaj krásny, zrekonštruovaný 1-izbový byt na ul. Clementisova, Sídlisko Dargovských hrdinov.

•osobné vlastníctvo
•obytná plocha 28 m2 + 6m lóggia
•byt je kúpou voľný
•8/8 poschodí
•slnečný, teplý byt
•nízky nájom 75€
•kumbál pred bytom
•zmenená dispozícia bytu

REKONŠTRUKCIA: byt je po kompletnej novej rekonštrukcii: nové plastové okná so žalúziami, nové interiérové dvere, menené rozvody elektriky v celom byte, vody, plynu, nové omietky, plávajúce podlahy, keramický obklad, dlažba, sanita...

OBÝVACIA IZBA: pekný veľký presvetlený priestor, vstup na veľkú 6 metrov dlhú lóggiu, znížený sadrokartónový strop, plávajúca podlaha.

KUCHYŇA: nová kuchynská linka, sporák, chladnička, práčka, dlažba, sadrokartónový podhľad s LED podsvietením.

KÚPEĽŇOVÉ BYTOVÉ JADRO: murované, pekný keramický obklad, dlažba, nová sanita, sprchovací kút, odsávanie, znížený sadrokartónový strop s LED podsvietením.

CHODBA: priestranná s vešiakovou stenou a botníkom, plávajúca podlaha, priestor pre vstavanú skriňu.

BYTOVÝ DOM: zateplený, zrekonštruované spoločné priestory, nové schránky, elektrické zvončeky, nové zábradlie a dlažba na lóggiách, slušní susedia.

V BYTE OSTÁVA CHLADNIČKA S MRAZNIČKOU, AUTOMATICKÁ PRÁČKA, ROHOVÁ ROZKLADACIA SÚPRAVA, OBÝVACIA STENA, KOMODA, STOLÍK...

CELÝ BYT PÔSOBÍ VEĽMI PRÍJEMNÝM DOJMOM, KTORÝ SI URČITE ZAMILUJETE.

LOKALITA je veľmi príjemná a tichá. Dobrá občianska vybavenosť v rámci sídliska Furča - potraviny, poliklinika, pošta, posilňovne, školy, škôlky...Nachádza sa tu krásny lesopark, v ktorom si môžete užiť rodinnú grilovačku s priateľmi, zájsť na huby...Je tu vyasfaltovaný chodník, po ktorom sa dostanete až na Zelený Dvor.

Klienti so záujmom o obhliadku, alebo podrobnejšie informácie, kontaktujte prosím realitného makléra: Darina Borgulová, t.č: , smskou, alebo emailom na

ZARA REALITY s.r.o. spolupracuje s tými najlepšími finančnými špecialistami. Kvalifikovaní odborníci, ktorí majú potrebné znalosti a ušetria Vám čas aj peniaze.

Podobné realitné ponuky