Pekný 1i byt, loggia, balkón, pekný výhľad, Špieszova ulica, Karlovka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom ponúkame kompletne zariadený pekný 1-izbový byt s loggiou, balkónom a pivničnou kobkou a s pekným výhľadom v novostavbe ( 2001) na Špiezsovej ulici v Bratislave v mestskej časti Karlová ves.

Podlahová plocha bytu predstavuje 40 m2 s loggiou, balkónom a pivničnou kobkou. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 8-poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou, digestorom, voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, barovým stolíkom, so šatníkovou skriňou v obývačke/spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, práčka, toaleta. Obývačka/spálňa je zariadená sedacou súpravou, spacím kútom s manželskou posteľou.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, spálňa/obývačka spojená s kuchyňou oddelenou barovým pultom so vstupom na loggiu, kúpeľňa spojená s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť reštaurácie, potraviny, školy, škôlky, detské ihrisko, banky. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD.

Byt je voľný ihneď

Mesačný prenájom predstavuje 500 € vrátane poplatkov za energie, TV a internetu.

Kontakt:

Email:




Podobné realitné ponuky