: pekný 2 izbový byt 64m2 + terasa 36m2, novostavba. REZERVOVANÝ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB.sk exkluzívne ponúka na predaj pekný 2 izbový byt 63,5m2 s veľkou súkromnou terasou 36m2 v novostavbe, iba 3km od obce Bratislava - Vajnory, na začiatku Čiernej Vody (Chorátsky Grob). Nachádza sa v peknom uzavretom areáli s krásnou parkovou úpravou, lavičkami a detským ihriskom.

Stav a dispozičné riešenie
Prakticky dispozične riešený byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí kvalitnej 3-podlažnej novostavby (2007) s výťahom. Vstup do bytu je riešený uzamykateľnou pavlačou, prístupnou z uzavretého dvora domu.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby plynulo spojenej s kuchyňou, veľkej spálne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. K bytu prináleží veľká súkromná terasa 36m2, oddelená od susedných bytov nepriehľadným oplotením, čo zabezpečuje maximálne súkromie.
Štandard - byt má plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, plávajúce podlahy, zabudovaný šatník na chodbe a v spálni, bezpečnostné vchodové dvere a vlastné plynové kúrenie a ohrev TÚV. Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi.

Byt je orientovaný na východ.
K bytu je možné dokúpiť samostatnú garáž pod bytovým domom.

Lokalita a okolie
Byt sa nachádza v uzavretom obytnom komplexe s peknou parkovou zeleňou, lavičkami a detským ihriskom. Objekt ponúka dostatok súkromia, pohodlia a bezpečia, čo ocenia najmä rodiny s malými deťmi.
V okolí domu je k dispozícii infraštruktúra a komplexné služby v rozsahu, ktorý spĺňa všetky bežné denné potreby každého obyvateľa. V blízkosti domu je detské ihrisko, materská a základná škola ako aj súkromná škôlka a jasle. Pri komplexe sú novootvorené potraviny Terno, neďaleko obchodné centrum MONAR s obchodnou pasážou a viacerými službami a supermarket Tesco.

K výhodám bývania na Čiernej Vode patrí najmä tiché prostredie, blízkosť prírody chránenej prírodnej rezervácie, dostupnosť MHD (150m od domu), občianska vybavenosť, ako aj rýchly prístup do centra Bratislavy a na diaľnicu.

Pre bližšie informácie a obhliadky nás neváhajte kontaktovať na t.č. , alebo na

Podobné realitné ponuky

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch  s parkovaním
Predaj 185.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním 185.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj