Pekný 3i byt, REKONŠTRUKCIA, 3 X NEPRIECH.IZBA, LOGGIA, Nejedlého ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Nejedlého
74 m²
12
10
3
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 3-izbový byt
650,- €/mes. Energie:
200 € / mes
vrátane poplatkov za internet, +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

913x zobrazená v zozname / 75x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na prenájom pekný, slnečný, kompletne zariadený 3-izbový byt s krásnym výhľadom, po kompletnej rekonštrukcii, s obývačkou a dvomi nepriechodnými izbami, samostatnou kuchyňou a loggiou na Nejedlého ulici v mestskej časti Dúbravka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 74 m2 vrátane loggie. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 10. poschodí v 12 - poschodovej bytovej jednotke s novými 2 výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s plynovým sporákom, elektrickou rúrou na pečenie, s chladničkou s mrazničkou s jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. V byte sa nachádzajú dve nepriechodné izby a obývačka. Spálne sú vybavené posteľami a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálňach. V obývačke je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. Kúpeľňa je oddelená od toalety. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo, zrkadlo a práčka.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, 2 x spálňa, loggia, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v kľudnej lokalite Dúbravky. Nejedlého ulica sa nachádza na severe Dúbravky, v miestnej časti Podvornice. Tiahne sa od Drobného ulice naprieč podstatnou časťou sídliska, až do modernej časti, kde ústi do ulici Na vrátkach. Nachádza sa v tesnej blízkosti Saratovskej ulice a má veľmi dobré dopravné vybavenie. Na ulici sa nachádza niekoľko známych objektov: Dúbravská piváreň, Nejedlého 4 , Základná škola Nejedlého 8, ktorá bola otvorená v roku 1975 a v súčasnosti má 17 tried, Ubytovňa Hotel Thorin Nejedlého 51. Na Nejedlého ulici sa nachádzajú architektonicky typické paneláky sedemdesiatych rokov, ale i moderné a nové bytové domy v zadnej časti ulice a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Byt je voľný OD 15.06.2024 ( poprípade od 01.06.2024 ) s možnosťou obhliadky ihneď a je vhodný pre max. 4 dospelé osoby ( slovensky hovoriace ), bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 650€/mesiac + 200€ energie vrátane poplatkov za internet.

Kontakt:



Email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Nejedlého

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Nejedlého v Bratislave - Dúbravka v cene 650,- €/mes. je o 264 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-MK...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 1.300,- €/mes.
74 m²
Celková rozloha 74 m² 132.67 m²
74 m²
Úžitková plocha 74 m² 120 m²

Kontaktujte

Marek Kišš

Marek Kišš

hovorím po slovensky I speak english
0948902.. zobraziť 0948 902 505

PRIME Reality, s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PRIME Reality, s. r. o.

Karadžičova 24/A, Bratislava 821 08

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie10
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MK-1159 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.