Pekný 5i Rod.dom,rek.,4 x parking,bazén,sauna,záhrada,Potočná ul.,Rača

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, priestranný 3 - poschodový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii, kompletne zariadený s obývačkou s krbom, so 4 samostatnými izbami, bazénom, saunou, vinárňou, vlastným pozemkom v rozlohe 755 m2, s 2 garážovými parkovaním miestami v dome a 2 parkovacími miestami pred domom v tichej časti na Potočnej ulici v Bratislave vo vyhľadávanej mestskej časti Rača.

Podlahová plocha domu predstavuje 364 m2. Dom je v osobnom vlastníctve. Rodinný dom pozostáva s troch podlaží, 5 izieb, 2 kúpeľní, obývačky, 4 samostatných spálni. V okolí kompletná občianska vybavenosť.
K domu prislúcha 4 x parking ( 2 x garážové parkovacie miesto a 2 x vonkajšie parkovacie miesto)

Dom sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru, s plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, jedálenským stolom, so šatníkovou skriňou na mieru v oboch spálňach. Obývačka je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a krbom. V kúpeľniach sa nachádza vaňa, sprchový kút, zrkadlo, odkladacia polička a kúpeľňový nábytok. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie domu: prízemie: 2 x garážové parkovacie miesto, technická miestnosť, sauna, vináreň, kúpeľňa a toaleta.
1. poschodie: obývačka s krbom, kuchyňa, jedáleň, pracovňa a toaleta
2. poschodie: 3 x samostatná spálňa, 1 x detská izba/pracovňa, kúpeľňa a toaleta

Rodinný dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite v blízkosti lesíka s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti rodinného domu sa nachádzajú: pivovar Ábel, potraviny Billa, kúpalisko, zdravotné stredisko, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a tiché bývanie.

Možnosť využiť ako kancelárske priestory.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 1900 euro + 300 euro energie.

Kontakt:

Email:



Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Rača

Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou
Prenájom 2.500,- €/mes.
Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou

PRENÁJOM VEĽKORYSÉHO RODINNÉHO DOMU, VHODNÉHO PRE VEĽKÚ RODINU, PRÍPADNE NA PODNIKANIE. PRIESTRANNÝ SUTERÉN 140 M2, S VÝCHODOM DO ZÁHRADY A PRÍSTUPOM NA ULICU.Ponúkame na prenájom krásny rodinný dom so...

Rodinný dom 540 m2 Bratislava - Rača
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou 2.500,- €/mes. Rodinný dom 540 m2 Bratislava - Rača prenájom