Pekný 5izb byt po kompletnej rekonštrukcii, záhrada, Sladovnícka ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 5 izbový byt na Sladovníckej ulici v Trnave. Byt má 110 m2 a je po kompletnej rekonštrukcii. Sú tu plastové okná, nové podlahy, dvere a zárubne, nová sanita, rozvody vody, elektrika. Dispozične pozostáva: Vchádza sa do priestrannej chodby pri ktorej je menšia spálňa, so vstavanými skriňami po oboch stranách. Ďalej sa prechádza do chodbičky, ktorá vedie pozdĺž celého bytu. Po stranách sa nachádzajú ďalšie 3 samostatné nepriechodné izby a kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Okná orientované do ulice sú odhlučnené. Chodbička ústi do veľkej obývačky spojenej s jedálňou a kuchynským kútom, plne vybaveným vstavanými elektrospotrebičmi. Z kuchyne vstup na balkón orientovaný do spoločnej záhradky. Všetky izby sú klimatizované. Bytu prislúcha kotol pre samostatné kúrenie a ohrev vody.
Byt sa nachádza v malej bytovke so spoločným dvorom a záhradou (spolu 3 byty). Vchod z ulice do spoločnej krytej brány, kde má každý z bytov svoj samostatný vchod. Byt má vlastné schodište a nachádza sa na 1 poschodí. Významným plusom bytu je dvor so záhradou, ktorú je možné využívať celoročne a slúži len pre obyvateľov bytovky.
Kúpa možná na hypoúver v plnej výške. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte , mail:

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Trnava

Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach!
Predaj 750,- €
Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach!

Ponúkame na prenájom 5 izbový byt v rodinnom dome. Samostatný vstup.Vhodné pre pracujúcich nájommníkov - max počet 7 osôb.Pre bližšie info volajte Ing. peter Karcol, 0907 037 777...

5 a viac izbový byt 100 m2 Jaslovské Bohunice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach! 750,- € 5 a viac izbový byt 100 m2 Jaslovské Bohunice predaj