Pekný rodinný dom v Podlaviciach na prenájom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na prenájom rodinný dom na tichej ulici v Podlaviciach v Banskej Bystrici.

Rodinný dom bol v roku 2018 kompletne zrekonštruovaný, z technického hľadiska je na úrovni novostavby a prenajíma sa čiastočne zaradený.

Z dispozičného hľadiska na prízemí rodinného domu sa nachádza vstupná chodba z ktorej sa vchádza do pracovne a druhými dverami do peknej kuchyne. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou v ktorej sa nachádza krb s krbovou vložkou na spríjemnenie zimných večerov. Z obývacej izby je výstup na terasu. V kuchynskej linke sa zo zariaďovacích predmetov nachádza plynová várna doska, teplovzdušná rúra, zabudovaná umývačka riadu ako aj zabudovaná mikrovlná rúra. Nad plynovou varnou doskou je osadený digestor. V kúpeľni na prízemí je sprchový kút, umývadlo ako aj WC.

Na poschodí sa nachádza spálňa aj detská izba pričom zo spálni je východ na veľkú terasu. Na chodbe sú osadené dômyselne nainštalované vstavané skrine. V kúpeľni na poschodí je rohová vaňa, dizajnové umývadlo ako aj WC.

Vykurovanie je riešené podlahovým vykurovaním na prízemí domu, na poschodí sú nainštalované radiátory. Vykurovací kotol slúži aj na prípravu teplej vody.

Pred rodinným domom je bazén ktorý Vám pomôže spríjemniť každoročné letné horúčavy. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku.

Ak hľadáte rodinný dom v pokojnom a príjemnom prostredí s pozemkom na ktorom sa Vaše deťúrence budú môcť do sýtosti vyblázniť a ktorý sa zároveň nachádza v dosahu MHD toto je tá pravá voľba pre Vás.

Mesačné nájomné 1000,-€ + depozit vo výške dvoch nájmov, s ktorých jeden je vratnou kauciou.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Banská Bystrica