Pekný zariadený 2-izbový byt v obľúbenej lokalite, A.Hlinku, Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: A.Hlinku
49.35 m²
4
3
2
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
117.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

77599x zobrazená v zozname / 9013x zobrazená detailne / 365x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj útulný 2 izbový byt po rozsiahlej rekonštrukcii v širšom centre mesta Piešťany, ul. A. Hlinku.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:



Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=MBWR61d2NAF

​2-izbový byt sa nachádza na 3. poschodí 4 poschodového zrekonštruovaného bytového domu s obytným podkrovím bez výťahu s počtom bytov vo vchode do 10.

Podlahová plocha bytu predstavuje 49,35m2.



Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere sa nachádzame v priestrannej predsieni o veľkosti 8,26 m2, vybavenej veľkým šatníkovým roldorom s množstvom úložného priestoru. Centrum bytu tvorí priestranná obývačka s veľkosťou 16,46m2, ktorá je vybavená pohovkou, TV zostavou a konferenčným stolíkom, pričom priestor poskytuje aj pre jedálenský stôl so stoličkami. Kuchyňa je riešená samostatne, avšak v prípade budúceho záujmu je možnosť jednoduchým stavebným zásahom kuchyňu s obývačkou prepojiť a vytvoriť jeden moderný a vzdušný priestor. Kuchyňa má veľkosť 5,95m2. Nočnú časť bytu tvorí priestranná spálňa o veľkosti 12,21 m2 vybavená roldorom a manželskou posteľou. Dispozíciu bytu uzatvárame kúpeľňou prepojenou s WC o veľkosti 5,22 m2, prirodzené svetlo a odvetrávanie priestoru zabezpečuje plnohodnotné okno, budúci majiteľ sa nebude musieť obývať tvorby plesní v tomto priestore. K bytu prislúcha komora na medziposchodí o veľkosti 1,25 m2.

TECHNICKÝ STAV BYTU a BYTOVÉHO DOMU:



Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: pôvodné umakartové jadro bolo vymenené za murované, v kúpeľni sa nachádza vaňa s keramickým obkladom, umývadlo a WC s nádržkou Combi, steny v kúpeľni sú po strop obložené keramickým obkladom, nové rozvody vody, v izbách položená plávajúca podlaha, stierky na stenách, nové rozvody elektriny, plastové okná so žalúziami a parapetmi, interiérové dvere. Vykurovanie je ústredné s diaľkovou dodávkou tepla.


Bytový dom má 4 nadzemné podlažia s obytným podkrovím, nemá podzemné podlažie. Skolaudovaný a daný do užívania bol v r. 1969, v r. 1995 bola vyhotovená nadstavba bytového domu. Na I. NP sú umiestnené pivnice, spoločné priestory, komory a kočikáreň. V bytovom dome sa nenachádza výťah. Obvodové steny a deliace priečky sú prefabrikované panely. Obvodový plášť domu je zateplený systémom Teranova, polystyrén hr. 75-125 mm. Strecha domu je zrekonštruovaná - sedlová so šindlovou krytinou. Klampiarske prvky sú z pozinkovaného plechu. Dom je vybavený domovým telefónom s elektrickým otváraním vchodových dverí.

LOKALITA:



Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite A. Hlinku, v širšom centre mesta Piešťany. Lokalita poskytuje výborné dopravné spojenie - autobusová a železničná stanica, kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti, základná a stredná škola, materská škola, obchody, banky, obchodné domy a množstvo zelene.


CENA:


Cena zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníctva bytu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Piešťanoch na ulici A.Hlinku

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici A.Hlinku v Piešťanoch v cene 117.000,- € je o 33.391 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 16 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 48 dvojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-69...

Pozícia realitnej ponuky

117.000,- €
Cena nehnuteľnosti 118,- € 224.650,- €
49.35 m²
Celková rozloha 43 m² 100 m²
49.35 m²
Úžitková plocha 46 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha49.35 m²
Úžitková plocha49.35 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanienie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-696407 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny