Penzión DAYMONT, Staré Hory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária MAXISS ponúka na predaj hosťami obľúbený rodinný penzión s reštauráciou HOSTINEC v Starých Horách.

Penzión je lokalizovaný na trase medzinárodného významu cca. 15km od centra Banskej Bystrice a 10km od lyžiarskeho strediska Donovaly. V penzióne sa nachádza reštaurácia s kapacitou 48 miest, záhradná terasa s kapacitou 48 miest, 7 útulne zariadených, 2-lôžkových a 3-lôžkových izieb s celkovou kapacitou 17 lôžok. Všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením so sprchovým kútom, umývadlom a WC, TV-SAT ako aj vysokorýchlostným pripojením na internet.

Reštauračná kuchyňa je vybavená modernými gastronomickými zariadeniami. Objekt je kompletne podpivničený. Súčasťou objektu je aj školiaca miestnosť, skladové priestory, údiareň, oddychová zóna ako aj detské ihrisko. Pre relax ubytovaných slúži fínska sauna. Objekt je vybavený vlastnou príjazdovou komunikáciou s asfaltovým kobercom, 20 parkovacími miestami, pouličným osvetlením a 2 garážami. Ústredné kúrenie je pevným palivom (splyňovacia pec), reštaurácia je okrem ústredného kúrenia vybavená štýlovou kachľovou pecou. Objekt je odkanalizovaný do vlastnej ČOV. Súčasťou ponuky je 2.930 m2 pozemkov patriacich k penziónu. Priľahlé pozemky sú vybavené závlahovým systémom.

Penzión je vo veľmi dobrom technickom stave, zkolaudovaný bol v roku 1999, komplexnou rekonštrukciou a zateplením prešiel v rôznych etapách od roku 2013 do roku 2015. V súčasnosti je v plnej prevádzke. Objekt od výstavby po súčasnosť je prevádzkovaný jediným majiteľom.

Penzión je na predaj s kompletným vybavením izieb, kuchyne, reštaurácie... Priamo pred objektom je umiestnená autobusová zástavka.

Prevádzku je možné odkúpiť aj formou "predaja časti podniku" s možnosťou pokračovania v činnosti bez potreby vybavovania rôznych povolení a schválení.

V prípade záujmu o viac informácií kontaktujte nás prosím na čísle alebo mailom na adrese:

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Banská Bystrica

NA PREDAJ - PENZION HOREC, Králiky-podnikanie na kľúč
Predaj 499.000,- €
NA PREDAJ - PENZION HOREC, Králiky-podnikanie na kľúč

!!!!!!!!!K dispozícii nový znalecký posudok z 13.6.2023!!!!!!!!REKAPITULÁCIA VŠEOBECNEJ HODNOTYVšeobecná hodnota celkom 1 349 799,02Realitná kancelária TIME4DREAMS Vám ponúka na predaj zabehnutý penzión v lyžiarskom centre...

Hotely a penzióny 0 m2 Králiky / Martinová
Na predaj rozostavané rehabilitačné centrum Králiky
Predaj Cena v RK
Na predaj rozostavané rehabilitačné centrum Králiky

3RP reality ponúka exkluzívne na predaj rozostavanú stavbu rehabilitačného centra medzi obcami Králiky a Malachov (okres Banská Bystrica).Nehnuteľnosť sa nachádza pod horou s výhľadom na okolité lúky a pasienky...

Hotely a penzióny 900 m2 Malachov / Malachov
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ - PENZION HOREC, Králiky-podnikanie na kľúč 499.000,- € Hotely a penzióny 0 m2 Králiky
Martinová
predaj
Na predaj rozostavané rehabilitačné centrum Králiky Cena v RK Hotely a penzióny 900 m2 Malachov
Malachov
predaj