Perfektná zabehnutá reštaurácia "U Zlatého vodníka" na exkluzívnom mie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TUreality ponúka:
V Bratislave - Ružinov, v lukratívnej lokalite, rovno na brehu prírodného kúpaliska Zlaté Piesky exkluzívnu a už takmer 25 rokov zabehnutú reštauráciu " U Zlatého vodníka"..s kapacitou až cca 245 ľudí.. ( cca 84 miest na sedenie v interiéri a cca 160 miest sedenie v exteriéri na dvoch terasách).
Interiér reštaurácie má rozlohu cca 205 m2 ( 132 m2 rozloha na sedenie a 74 m2 je kuchyňa).
Možnosť nadstavenia ešte ďalšieho podlažia na prípadne ubytovacie účely.!
Interiér pozostáva z cca 90 miest na sedenie+ v cene sú zahrnuté už aj 4 plne funkčné sladkovodné akváriá, krb na drevo, ktoré tvoria súčasť reštaurácie + pánské a dámske toalety, barový pult so zariadením.
Objekt je zateplený.
Kuchyňa je o rozlohe 75 m2 a pozostáva zo samotnej kuchyne ( plne zariadenej a plne funkčnej,z chladiacej miestnosti o rozlohe asi 8 m2 a zo sklad.priestoru o rozlohe asi 15 m2 + k dispozícii je aj toaleta pre zamestnancov.
terasa pri vode má rozlohu asi 60 m2 s kapacitou asi 60 osôb a bočná terasa má rozlohu 186 m2, s kapacitou cca 102 osôb.Súčasťou zadnej terasy je aj samostatná pizzéria, plne funkčná a plne zariadená.
Návštevnosť: zimná sezóna - cca 200 hostí denne konzumujúcich z jedálneho lístka, letná sezóna: - vyše 400 hostí denne konzumujúcich z jedálneho lístka..
Prevádzkový objekt sa predáva plne zariadený s posedením ( interiér, exteriér), bar.pultom, krbom, komplet zariadenou kuchyňou, pizzériou...
Posledné rekonštrukčné úpravy na tejto prevádzke prebehli v rokoch , keď pribudli ďalšie interiér.miesta na sedenie.
K reštaurácii prináleží aj vlastné súkromné parkovisko pre cca 20 motor.vozidiel.
Vynikajúca poloha,lokalita, parkovacie možnosti a množstvo návštevníkov v zimných,ale hlavne v letných mesiacoch sú zárukou takmer vždy plnej kapacity návštevnosti..
Športovo rekreačný areál Zlaté piesky,sa nachádza v pokojnom a príjemnom prostredí hlavného mesta Bratislava a jeho mestskej časti Ružinov.
Návštevníci si môžu vychutnať kúpanie v mimoriadne čistej vode bez vodných rastlín a piesočnú pláž, ktorou je vodná plocha obkolesená.
Pre odvážnych adeptov a milovníkov extrémnych vodných športov je pripravená atrakcia v podobe wakeboardingu, ktorá sa postará o adrenalín v krvi a nezabudnuteľný zážitok.
Pre deti je pripravený pestrý program a množstvo atrakcií na vode, ale aj na pláži.
Počas leta sa v areáli konajú aj kultúrne a hudobné akcie, pričom k najznámejším patrí letný festival Uprising.
V cene sú zahrnuté už aj všetky právne poplatky. Ochotne Vám bezplatne poradíme a pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: DIANA NOVOTNÁ ,

Podobné realitné ponuky

ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA
Predaj 29.900,- €
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA

Ponúkame Vám na odstúpenie REŠTAURÁCIU – PIZZERIU, ktorá sa nachádza v mestskej časti Ružinov v Bratislave. V reštaurácii sa varilo: a la carte, denne menu, pizza, hamburgery aj s rozvozom...

Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy / Rádiová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA 29.900,- € Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy
Rádiová
predaj