PIVÁREŇ V HISTORICKOM CENTRE NA MLYNSKEJ ULICI V KOŠICIACH

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť MFgroup Vám ponúka na predaj Piváreň, ktorá sa nachádza v Historickom centre Košíc, konkrétne vo dvore na Mlynskej ulici 14. Ulica je veľmi frekventovaná, nakoľko spája Historické centrum Košíc - Hlavnú ulicu s autobusovou a železničnou stanicou. Piváreň o rozlohe 61,40 m2 sa nachádza v suteréne. Piváreň prešla v roku kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej bol v priestoroch zabudovaný rekuperačný systém. Piváreň je v nepretržitej prevádzke už vyše 20 rokov a disponuje už vlastnou klientelou. Momentálne prebieha rekonštrukcia vstupu - vchodu do pivárne. Nehnuteľnosť je pripravená na ďalšie prevádzkovanie bez nutných investícii. V cene nehnuteľnosti je komplentné vybavenie pivárne - výčap s chladením, chladiaca vitrína, chaldničky, kamerový systém, rekuperačný systém, stolný futbal, jukebox, stávkovací automat, TV, stoly, stoličky, lavice, barový pult. Jukebox ako aj stávkovací automat je v nájme, čiže v tomto prípade je nutné predĺženie a upravenie nájomnej zmluvy po kúpe nehnuteľnosti.

V prípade záujmu možnosť pokračovať v nájomnej zmluve s aktuálnym prevádzkovateľom pivárne. Prípadne možnosť dlhodobého prenájmu s nasledovným odpredajom pivárne.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a nie sú na nej žiadne ťarchy. Nehnuteľnosť sa nachádza v pamiatkovej zóne mesta.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie potrieb klienta spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky, prípadne Vám zašleme fotografie reálneho stavu nehnuteľnosti.

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Košice - Staré Mesto