Plne funkčné Pohostinstvo, predaj, Kamenín,

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám ponúka na predaj zabehnuté a plne funkčné pohostinstvo s dlhoročnou tradíciou v obci Kamenín, okres Nové Zámky. Pohostinstvo je postavené na pozemku o rozlohe 964 m2. Parkovanie je zabezpečené pred budovou.

Pohostinstvo sa predáva kompletne zariadené.

Dispozícia pozostáva s hlavnej miestnosti s výčapom, priestor na sedenie, biliardový stôl a v zadu tanečná plocha. Toalety sú prístupné z hlavnej miestnosti ako aj z terasy.
V pohostinstve je prevádzkované aj Niké z ktorého je pravidelná mesačná renta. Vo dvore sa nachádza veľká terasa so záhradou, grilom a bývalým bufetom, ktorý sa momentálne využíva ako skladové priestory. Na pozemku sa nachádza aj sklad na tuhé palivo a toalety.

Pohostinstvo je napojené na obecnú vodu, elektriku a plyn. V kotolni sa nachádza aj kotol na tuhé palivo, čím sa náklady na prevádzku znižujú.

Obec Kamenín sa nachádza cca 10 minút autom od kúpeľného mesta Štúrovo v malebnom prostredí južného Slovenska.

Cena za uvedené pohostinstvo s pozemkom a kompletným zariadením je 104 990,-/€. Uvedená cena je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

V prípade záujmu o obhliadku či ďalšie informácie Vám rád zodpovie zodpovedný maklér Lucia Tettingerová, prípadne mailom na

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH
Predaj Cena v RK
PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH

Ponúkame na predaj krásnu reštauráciu v Nových Zámkoch na juhozápadnom okraji mesta, za riekou Nitra v čarovnom prostredí v srdci lesoparku BEREK, medzi storočnými stromami zákonom chránených dubov.Areál a...

Gastro priestory 2446 m2 Nové Zámky / Tatranská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH Cena v RK Gastro priestory 2446 m2 Nové Zámky
Tatranská
predaj