POCÍŤTE POHODLNÉ A MODERNÉ BÝVANIE V DVOJIZBOVOM BYTE NA PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Drieňová
62 m²
9
8
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

29710x zobrazená v zozname / 17531x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

POCÍŤTE POHODLNÉ A MODERNÉ BÝVANIE V DVOJIZBOVOM BYTE NA PREDAJ V NOVOSTAVBE BORIA PRI JAZERE & PARKING

Moderné a pohodlné bývanie s panoramatickým výhľadom na jazero ponúka priestranný dvojizbový byt, o celkovej výmere 69 m2, z toho loggia 4 m2 a pivnica 3 m2, nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v bytovom komplexe Boria na Drieňovej ulici, Bratislava.

Dispozičné riešenie bytu:


Vstupná chodba so vstavanou roll-door skriňou
Samostatná toaleta

Kúpeľňa s umývadlom a vaňou


Priestranná spálňa s roll-door skriňou & vstupom na loggiu
Veľkorysá obývacia izba spojená s kuchyňou, jedálenskou časťou & vstupom na loggiu

Byt sa predáva kompletne zariadený nábytkom a vybavený elektrospotrebičmi, vrátane kvalitných nových protihlukových okien s trojskom a vonkajšími žalúziami, klimatizáciou Toshiba, priestrannej vstavanej skrine v chodbe a spálni, bezpečnostné vstupné dvere, v kúpeľni je automatická práčka, kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi ELEKTROLUX (varná doska, teplovzdušná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra).

Pocit kvalitného bývania umocňuje aj spoluvlastnícky podiel na veľkom súkromnom pozemku plnom zelene s destským ihriskom, pieskoviskami, športoviskami, altánkom, vonkajším grilom a parkovou úpravou, čo zabezpečuje príjemné, zdravé a tiché bývanie vo výborne dostupnej lokalite neďaleko Bajkalskej ulice.

Kvalita bývania v tomto bytovom dome bola potvrdená aj tým, že obytný dom bol ocenený prestížnou cenou „BYTOVÝ DOM ROKA 2006“ , pričom zvíťazil vo všetkých kategóriách. Napriek tomu, že sa stavba nachádza v blízkosti centra mesta, resp. v jeho širšom centre, poskytuje možnosti na rôznorodé športové aktivity a pokojné prechádzky v blízkosti Štrkoveckého jazera, ako aj kompletnú občiansku vybavenosť.
Celý dom je zabezpečený kamerovým systémom a má 24 hodinovú nonstop strážnu službu s recepciou.
Doprava: územie je výborne dostupné, či už Vašim vlastným autom (5 min. do centra, výborné napojenie na diaľnicu D1 a obchvat BA) alebo hustou sieťou liniek MHD.

Dvojizbový byt sa predáva s pivnicou a kompletne zariadený za cenu 179.000,-EUR. Mesačné náklady predstavujú sumu 130,-EUR vrátane elektriky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Drieňová

Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Kontaktujte

Dipl.-Ing. Adriana Mátyásová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie8
Počet poschodí9
Počet izieb2
Statuspredané
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--308 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.