Podnikateľský priestor na prenájom - 166 m2 vo výbornej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Šafárikova
166 m²
úplne prerobený
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK Energie:
350 € / mes
dohodou, +350,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

46399x zobrazená v zozname / 6815x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte vhodný priestor na vaše podnikanie? Tak táto ponuka je pre vás!

Realitná kancelária BELLA VITA Slovakia vám ponúka prenájom obchodného priestoru s podlahovou plochou 166 m2 v širšom centre Galanty.

Výhodou priestoru je fakt, že vždy slúžil ako obchodný priestor a verejnosť ho má takto aj fixovaný. Znamená to, že pokiaľ sa rozhodnete vykonávať v ňom akékoľvek podnikateľské aktivity, vaši klienti, či zákazníci vás vždy ľahko nájdu.

Interiér je bohato presvetlený veľkorysými oknami, ktoré môžu slúžiť ako výklad, na celej dlážke je dlažba, čo umožňuje výborné udržiavanie čistoty, súčasťou je aj hygienické zázemie /toaleta s umývadlom. Celý interiér je bohato vybavený svetelnými telesami s úsporným režimom, zabezpečujúcimi nadštandardný svetelný komfort. Vykurovanie priestoru je riešené čiastočne klasickými vykurovacími telesami a čiastočne podlahovým kúrením. Objekt je monitorovaný funkčným kamerovým systémom a zabezpečený bezpečnostným systémom.

Majiteľ nehnuteľnosti je po dohode so záujemcom ochotný doriešiť úpravy interiéru podľa vzájomnej dohody a tipu budúceho účelu využita priestoru.

V prípade záujmu vás s potešením budeme sprevádzať na obhliadke a poskytneme vám viac informácií.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Galante na ulici Šafárikova

Rozloha je o 109 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Galante. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 obchodných priestorov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0902.., uveďte číslo ponuky ZR-3-...

Podrobné informácie

Celková rozloha166 m²
Úžitková plocha166 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vykurovanievlastné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-3-44 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.