Pohostinstvo s kompletným vybavením + potraviny na pozemku 998m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na predaj pohostinstvo – krčmičku s kompletným vybavením pre tento účel + potraviny taktiež zariadené. Celý pozemok má výmeru 998 m2. Pohostinstvo pozostáva z jednej veľkej miestnosti s barom, spoločenskej miestnosti, skladu a WC- dámske, pánske a zvlášť WC pre personál. Priamo susediaca miestnosť s krčmou je určená ako predajňa s potravinami. Objekt je prepojený. Ku predajni prislúcha taktiež samostatný sklad. Predajňa je vybavená regálmi, na predaj rôzneho sortimentu. Možnosť ponechať všetko zariadenie. Obe prevádzky majú samostatný vchod. K objektu prislúcha pekná terasa s murovaným grilom o rozlohe 66m2. V záhradnej časti sa nachádza priestranný pozemok, ktorý je využiteľný v prípade pekného počasia. Na pozemku je možné umiestniť posedenie a detské hojdačky pre spríjemnenie chvíľ pre rodiny s deťmi. Celý pozemok je rovinatý, čiastočne oplotený s prístupom z hlavnej cesty. Budova je situovaná pri hlavnej ceste, autobusovej zastávke a vlakovej stanici v obci Záriečie pri Púchove.
Celá budova prešla čiastočnou rekonštrukciou, vymenené Eurookná, elektrina (meď), strecha plechová, nová terasa, zateplenie zo severnej strany. Budova je postavená z kvádrov a tehly. Do budovy je dovedená obecná voda, elektrina, kúrenie je riešené krbmi. Budova má úložné podkrovie.
ZAUJÍMAVÁ PONUKA!!! Po úpravách by sa dala táto ponuka využívať aj ako rodinný dom.
V prípade že Vás táto ponuka oslovila ma prosím kontaktujte na tel. číslo alebo na mail

Podobné realitné ponuky

Priestor v NOVOSTAVBE na prízemí pre obchod alebo kanceláriu!
Predaj 250.000,- €
Priestor v NOVOSTAVBE na prízemí pre obchod alebo kanceláriu!

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj moderný a reprezentatívny priestor nachádzajúci sa na prízemí NOVOSTAVBY domu s IDEÁLNOU polohou na frekventovanej ulici na Hollého v Púchove v priamom centre...

Obchodné priestory 140.29 m2 Púchov / Hollého
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Priestor v NOVOSTAVBE na prízemí pre obchod alebo kanceláriu! 250.000,- € Obchodné priestory 140.29 m2 Púchov
Hollého
predaj