Polyfunkčná budova s bývaním na hlavnom ťahu do BA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj polyfunkčný objekt v Pezinku časti Grinava, kde môžete spojiť podnikanie s bývaním. Nehnuteľnosť sa nachhádza na hlavnom ťahu na Bratislavu.

Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2000, ale postupne sa dobudoval a posledná rekonštrukcia - zateplenie bolo robené v roku 2018. Nachádza sa na pozemku s rozlohou 1444m2, rozloha prízemia je 172m2 a poschodia 286m2 + balkón a terasa na poschodí.

Spodná časť domu je využívaná ako firma so samostatným vstupom aj meračmi energií - voda, plyn elektrina. Kúrenie je zriadené plynové - radiátormi na celom prízemí.
Garáž je prechodná do dvora je určená na dve autá ale dvor je upravený na parkovanie 7 aút.
V zadnej časti pozemku je možná ďalšia výstavba haly, domu, firmy... resp. ponúka perspektívne využitie.

Elektrina je vedená po celej dĺžke pozemku tiež na polievanie je na záhrade zriadená studňa s viacerými rozvodmi pre uľahčenie polievania okrasnej záhrady trávniku a časti na pestovanie plodín. Za domom sa nachádza murovaný altánok a vytvorená relaxačná zóna s jazierkom a skalkou.

Interiér obytného poschodia ponúka samostatný vchod, 4 samostatné izby a šatník prechodný s jednou z kúpeľní (na poschodí sú dve kúpelky aj s vaňou aj so sprchovým kútom), vychádza sa masívnym schodiskom do kuchynskej centrálnej časti domu spojenej s jedálenskou častou, v priestrannej obývacej izbe je krb a na celom poschodí je vedené podlahové elektrické kúrenie + elektrické radiátory (majiteľ zriadil na dome fotovoltaickú elektráreň 32 panelov), v celom dome je centrálny vysávač, napojenie na alarm, kamerový systém a pri východe na terasu je vybudovaný vnútorný bazén, ktorý je momentálne prekrytý a je z neho zariadená veľká obytná miestnosť s kuchynkou. Celý interiér je zariadený podstivými materiálmi, masívnym drevom a prvkami nábytku vyrábanými na mieru, okná sú drevené tiež aj podlahy drevo + laminát a dlažba. Z tejto vrchnej časti domu je možné spraviť viac bytových jednotiek.

Celá nehnuteľnosť je veľmi dobre a prakticky riešená presvetlená a poskytuje veľa možností využitia budúcemu majiteľovi.

Cena nehnuteľnosti alebo podrobnosti a viac fotiek na vyžiadanie v RK.

Ak Vás naša ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. : , prípadne e-mailom na adrese:
Našu kanceláriu ORIN REAL nájdete : Panorama centrum, Moyzesova 4/B v Pezinku.

Podobné realitné ponuky

PREDAJ polyfunkčných objekt v centre Pezinka PREDAJ polyfunkčných objekt v centre Pezinka Predaj 5.000.000,- €
PREDAJ polyfunkčných objekt v centre Pezinka

Predaj polyfunkčnej budovy v centre Pezinok.V PRÍPADE SERIÓZNEHO ZÁUJMU BLIŽŠIE INFORMÁCIE V KANCELÁRIÍVyužívaná budova s priľahlými budovami je využívaná a známa.Areál je prístupný autom aj na pešo.PRÍLEŽITOSTI+fungujúci...

Budova 2000 m2 Pezinok / Centrum
Polyfunkčná budova s bývaním na hlavnom ťahu do BA
Predaj 630.000,- €
Polyfunkčná budova s bývaním na hlavnom ťahu do BA

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj polyfunkčný objekt v Pezinku časti Grinava, kde môžete spojiť podnikanie s bývaním. Nehnuteľnosť sa nachhádza na hlavnom ťahu na Bratislavu.Rodinný...

Budova 458 m2 Pezinok / Myslenická
Na predaj, Polyfunkčná budova – Kalinčiakova ulica / Pezinok
Predaj 950.000,- €
Na predaj, Polyfunkčná budova – Kalinčiakova ulica / Pezinok

Ponúkaná polyfunkčná budova sa nachádza v centre mesta Pezinok na rohu Hollého a Kalinčiakovej ulice. Budova je prístupná z dvoch miestnych komunikácií a pozostáva z prevádzky prenajímateľných priestorov (kancelárie), fitness...

Budova 883 m2 Pezinok / Kalinčiakova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ polyfunkčných objekt v centre Pezinka 5.000.000,- € Budova 2000 m2 Pezinok
Centrum
predaj
Polyfunkčná budova s bývaním na hlavnom ťahu do BA 630.000,- € Budova 458 m2 Pezinok
Myslenická
predaj
Na predaj, Polyfunkčná budova – Kalinčiakova ulica / Pezinok 950.000,- € Budova 883 m2 Pezinok
Kalinčiakova
predaj