Polyfunkčná budova s pozemkom Prešov - Petrovany, Prenájom / Predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Petrovany
360 m²
áno
230/400V
áno
prenájom - Obchodné priestory
1.500,- € Pri predaji cena na vyžiadanie v RK, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

112009x zobrazená v zozname / 12324x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

Polyfunkčná budova sa nachádza v oplotenom areáli s kamerovým systémom, v tesnej blízkosti krajského mesta Prešov. Je ideálna na obchodné a výrobné účely, prípadne na iné služby. Dvojpodlažná budova s pozemkom sa nachádza v katastrálnom území obce Petrovany, v susedstve priemyselných parkov Petrovany a Záborské, a to hneď vedľa diaľnice D1 - Top poloha. Objekt je v stave tesne pre dokončením a prípravou na kolaudáciu.
Rozmery budovy sú 22 x 9 metrov a zastavaná plocha 200 m2. Úžitková plocha je cca po 180 m2 na prízemí aj poschodí. Na prízemí sa nachádza centrálna miestnosť (showroom), veľká kancelária, dve toalety, miestnosť pre upratovacie potreby a technická miestnosť (kotolňa). Priestory sú reprezentačné, vyhotovené z vysokokvalitných materiálov (žula, mramor a pod.). Poschodie je dvoj-priestorové a vyžaduje dokončovacie práce v interiéri podľa predstáv budúceho majiteľa (kancelárie, ateliér, ubytovanie a pod.).
Prístup na pozemok je z cesty tretej triedy (Prešov – Petrovany) a následne vnútro-areálovou betónovou komunikáciou. Z inžinierskych sietí sú k dispozícii – zemný plyn, elektrina, vodovod, čistička odpadových vôd a telekomunikácie. Blízkosť krajského mesta (700 m od hranice k. ú.) poskytuje komplexnú infraštruktúru a služby. Príslušnosť do k. ú. Petrovany, na druhej strane, poskytuje výhodné sadzby miestnej dane. Dopravné napojenie je bezproblémové a plynulé, výjazd na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 1 km od areálu.
Ako bolo spomenuté, budova aj prináležiaci pozemok sú súčasťou širšieho areálu, preto je možné aj pomerne variabilné nastavenie jeho parametrov podľa potrieb klienta. V cene sú zahrnuté aj podiely na prístupovej komunikácii, inžinierskych sieťach a parkovacie státia pre 10 až 15 automobilov.
Podrobnejšie informácie sú pre záujemcov k dispozícii formou konzultácie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Petrovanoch

Inzerovaný obchodný priestor v Petrovanoch v cene 1.500,- € je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Petrovanoch. Rozloha má priemernú rozlohu obchodného priestoru v Petrovanoch.

Pozícia realitnej ponuky

1.500,- €
Cena nehnuteľnosti 400,- € 1.500,- €
1180 m²
Celková rozloha 42 m² 1180 m²
360 m²
Úžitková plocha 74 m² 360 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha1180 m²
Úžitková plocha360 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--14 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny