Polyfunkčný dom Stará Ľubovňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Číslo ponuky: 8030 - Na predaj ponúkame dvojposchodový POLYFUNKČNÝ OBYTNÝ DOM S VLASTNOU PARKOVACOU PLOCHOU, nachádzajúci sa v meste Stará Ľubovňa. Dom bol využívaný ako podnikateľský priestor, v podkroví ktorého sa nachádza dvojizbový byt s podlahovou plochou 116,34 m2.

Dom bol postavený v roku 1939 z tehiel o hrúbke 50 cm. Podzemné podlažie, prízemie a 1. poschodie majú totožnú podlahovú plochu o výmere 151,29 m2. Celková úžitková plocha domu je 570,21 m2. Rozloha parkovacej plochy predstavuje 84 m2. Celková výmera pozemku aj so zastavanou plochou domu predstavuje 273 m2.
Väčšina okien je orientovaných na severozápad a severovýchod.

Celkovo sa v dome nachádza 15 miestností a tri toalety. Na podzemnom podlaží sa nachádzajú 4 miestnosti a na prízemí sa nachádza 5 miestností, chodba, toaleta a schodisko. Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 miestnosti a toaleta, pričom jedna z miestností s rozmermi 12,5 x 4,7 metra slúžila ako prednášková miestnosť. V podkroví sa nachádza dvojizbový byt pozostávajúci z chodby, kúpeľne toalety, obývačky, kuchyne a jednej izby.

Dom bol v roku 2005 kompletne zrekonštruovaný. Rekonštrukcia zahŕňala výmenu vodovodných, elektrických a plynových rozvodov. Taktiež bola v tomto roku vymenená strešná krytina na sedlovej streche (v súčasnosti krytina bramac), okná za plastové okná a bleskozvod. V roku 2011 a 2012 boli urobené nové omietky, dvere, zárubne, nové podlahy, došlo k obloženiu schodov a došlo aj k úprave stropov v interiéri domu. V dome sa nachádza keramická dlažba, parkety a plávajúca podlaha.
Dom má napojenie na inžinierske siete (vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn) a nachádza sa v ňom bezpečnostný kamerový systém.

Dom sa nachádza iba 5 minút chôdze od centra mesta.

O kúpnej cene Vás oboznámia v realitnej kancelárií. Kontaktná osoba: Mgr. Dávid Kollár -

Podobné realitné ponuky