Polyfunkčný objekt so širokým využitím na podnikanie i bývanie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj administratívnu budovu/polyfunkčný objekt v meste Trenčín na ulici Gen. M. R. Štefánika. Budova sa nachádza v blízkosti centra v uzavretom dvore s rampou na diaľkové ovládanie a dvojkrídlovou bránou (bez diaľkového ovládania).

Celková úžitková plocha budovy je 314 m2. K nehnuteľnosti patrí aj pozemok (záhrada) v jej zadnej časti v celkovej ploche 68 m2.

Dispozícia budovy:
Na prízemí o rozlohe 184 m2 sa nachádza veľký priestor, ktorý má široké využitie ako napr. sklad, showroom, služby, výroba, ... Priestor má 2 vstupné dvojkrídlové brány rozmerom 3 m x 2,8 m (možnosť výmeny na sekcionálne aj výklopné brány) a 1 vchodové štandardné dvere, takže sa dá vnútorným odčlenením využívať samostatne ako 3 samostatné priestory. V celom priestore je iba jedno veľké plastové okno.
Na podlaží o rozlohe 130 m2 sa nachádza byt, ktorý pozostáva z 5-tich miestností, chodby, kúpeľne, samostatného WC, technickej miestnosti a kuchynky.
Tento priestor je možné využiť na bývanie či ako kancelárske priestory.

Budova si prešla v roku 2013 rekonštrukciou, ktorá pozostáva: nová fasáda, zateplenie, vchody, Vstupné dvere VEKOS, schodisko, zábradlie foto senzor pri vstupe.
Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2015: bezpečnostné vchodové dvere na byte zn. ALDO, kúpeľňa a WC, podlahy, plastové okná, interiérové dvere a zárubne.

Technické parametre:
- postavené z tehly
- zateplenie polystyrén
- strecha šikmá-sedlová - spredu plechová spolu s presvetľovacím profilom a vzadu škridla
- okná - plastové
- kúrenie samostatné - plynové
- predpríprava na alarm
- 3,6 m vysoký strop
- siete: voda, elektrina 220/380 V, kanalizácia, TV, internet aj telefón

Súčasťou budovy je 5 parkovacích miest s výmerou 105 m2 a majoritným podielom na pozemku o výmere 246 m2 (podiel 478/756), ktorý slúži ako príjazdová komunikácia.
Vyhradený pozemok pre parkovanie pred budovou je možné využiť ako prístavbu na rozšírenie prízemia.Tento priestor osvetľuje aktívna fotobunka, ktorá umožňuje činnosť aj počas noci.

Lokalita:
Budova sa nachádza v frekventovanej lokalite pri hlavnom cestnom ťahu Bratislava - Žilina. Vzdialenosť od železničnej a autobusovej stanice je 300 m. Centrum mesta je do 10 min. V blízkosti sa nachádza ZOC Max, reštaurácie, penzión, park, športová hala, ...V susedstve sa plánuje výstavba nového terminálu železničnej stanice, vrátane nákupného centra Kaufland a ďalších obchodných jednotiek. Asi 1,3 km smerom na Žilinu sa rozprestiera areál výstaviska.

Výška mesačných nákladov je okolo 60 - 200,- EUR v závislosti, či je objekt plne využívaný.

Ideálna investícia, pre krátkodobú návratnosť. Pri výške mesačného nájmu 1.700,- € je návratnosť investície do 10 rokov.

Cena budovy je 206.000,- EUR.

Cena je celková vrátane provízie RK, ktorá zabezpečí kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, notár, kataster, banky, preberací protokol). Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo.

Kontakt: Nikola Hajdinová, ,

Všetky naše aktuálne ponuky si môžete pozrieť na našej stránke www.reality.mirabell.sk

Podobné realitné ponuky - Budova, Trenčín

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne
Predaj 3.800.000,- €
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obchodnými a kancelárskymi priestormi, s celkovou podlahovou plochou 5.810,67 m2. V budove sa nachádzajú obchodné prevádzky, administratívne priestory, prevádzka reštauračného typu, skladové...

Budova 5810.67 m2 Trenčín / Pod Sokolice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne 3.800.000,- € Budova 5810.67 m2 Trenčín
Pod Sokolice
predaj