Ponúka na predaj murovanú chatu v chatovej oblasti Posádka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

CASMAR RK ponúka na predaj murovanú chatu nachádzajúcu sa na svahovitom pozemku o výmere 550m2 v chatovej oblasti Posádka, Dvorníky.
Chatka má celkovú úžitkovú plochu približne 100m2, je dvojposchodová, z časti podpivničená, stavebný materiál – porobetónové tvarovky.
Dispozične pozostáva na prízemí zo vstupnej chodby, obývacej izby, kuchyne a skladu. Na poschodí sa nachádza priestranná spoločná chodba, dve samostatné spálne s výhľadom na dolinu, orientované na západ a nedokončená kúpeľňa s wc.
Chata čaká na dokončenie podľa predstáv nového vlastníka, má plastové okná, novú strechu, vymaľované poschodie. Je potrebné dokončiť prízemie vrátane omietok, kúpeľňu, fasádu, osadiť čerpadlo do studňového vrtu, vybudovať žumpu. Parkovanie je bezproblémové na pozemku.
Okolie je známe krásnou prírodou, s výhľadom a možnosťami na táborenie, cykloturistiku, rybolov, splav, približne 200m sa nachádza tok Váhu.
Vzdialenosť do miest Hlohovec 9km, Trnava 36km, Piešťany 36km, Nitra 36km, Bratislava 80km.
Cena nehnuteľnosti je 43 000 € vrátane provízie RK a kompletného právneho servisu. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na Ing. Zuzana Legényová , mail:

Podobné realitné ponuky - Chata, Hlohovec

Chalupa alebo pozemok s pekným výhľadom v obci Koplotovce
Predaj 95.000,- €
Chalupa alebo pozemok s pekným výhľadom v obci Koplotovce

Slnečný pozemok na ktorom je postavená dvojizbová chalupa aj murovaná podpivničená chatka, ponúka viacero možností využitia. Pozemok je umiestnený vedľa obecného cintorína a jeho šírka v prednej časti je 24 m. V zadnej...

Chata 75 m2 Koplotovce
Predaj, chata Horné Otrokovce,
Predaj 400.000,- €
Predaj, chata Horné Otrokovce,

Ponúkame na predaj kompletne zariadenou trojposchodovou murovanou chatou pod lesom na krásnom pozemku o výmere viac ako 12.119m2. Zastavaná plocha 120m2 + zastrešená terasa. Areál sa nachádza v katastri...

Chata 160 m2 Horné Otrokovce
Na predaj Poľovnícka chata so strelnicou na pozemku 12000 m2.
Predaj Cena v RK
Na predaj Poľovnícka chata so strelnicou na pozemku 12000 m2.

TUreality ponúka unikátnu nehnuteľnosť, poľovnícku chatu pod lesom na krásnom pozemku o výmere viac ako 12000 m2. Pozemok je upravovaný, kosený, vysadení stromami a je oplotený. Na pozemku je funkčná...

Chata 12000 m2 Horné Otrokovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Chalupa alebo pozemok s pekným výhľadom v obci Koplotovce 95.000,- € Chata 75 m2 Koplotovce predaj
Predaj, chata Horné Otrokovce, 400.000,- € Chata 160 m2 Horné Otrokovce predaj
Na predaj Poľovnícka chata so strelnicou na pozemku 12000 m2. Cena v RK Chata 12000 m2 Horné Otrokovce predaj