Ponúka na prenájom 1-izb. byt na Toplianskej ulici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Lapereality Vám ponúka na prenájom moderný a krásne zrekonštruovaný 1 izbový byt v lokalite Bratislava – Vrakuňa, Toplianska ul.. Byt je situovaný na 3. poschodí v 8 – poschodovej budove v príjemnej a ticheh lokalite Vrakune. Celková rozloha bytu je 35m2.


Dispozícia bytu pozostáva: z kuchyne a izby so spacím kútom, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety. Byt je sa prenajíma po kompletnej rekonštrukcií, zariadený so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nové a ešte v ňom po prerobení nikto nebýval

obývačkA je spojená so spacím kútom a je v nej veľká rohová sedačka,vstavaná skriňa, konferenčný stôl, skrinka pod TV s televíziou a poličkovou zostavou. Je predelená knižnicou, za ktorou je manželská posteľ s kvalitným ortopedickým madracom, farebným podsvietením komodou. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi, sklokeramickou varnou doskou s rúrou, digestorom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo a pračka.Toaleta je zvlášť Na chodbe je vešiakova stena a vstavaná šatníkova skriňa. V celom obytnom priestore je laminátová podlaha, dlažba v kúpeľni, plastové okná.

Byt prešiel kompletnou modernou a vkusnou rekonštrukciou. Je v ňom veľmi dômyselne vyriešený úložny priestor, všetko je absolútne nové a čaká na svojho prvého obyvateľa.

Bytový dom je zateplený, vstup na magnetický čip.
Byt je k dispozícii ihneď.


V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - obchody, kaviarne, reštaurácie, poliklinika, pošta, banky , potraviny , lekáreň, zastávky MHD (autobus). Lokalita je plná zelene, poskytuje možnosti športového vyžitia.

Mesačný nájom predstavuje 330,-€ + 150,-€ energie vrátane TV a internetu.
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Barbora Plekancová, kontakt: , email:

Podobné realitné ponuky

1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA
Prenájom 400,- €
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 1 izbový byt na Čiernovodskej ulici v časti Bratislava – Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí. Bytový dom je zateplený. Nenachádza sa tam výťah...

1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiernovodská
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA 400,- € 1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiernovodská
prenájom