Ponúka prenájom 5-izb. RD, Nová Vrakuňa pri lesoparku, BA - II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB - REAL PARTNERS ponúka na predaj zariadenú novostavbu v tichej lokalite, 5 - izbový rodinný dom v radovej zástavbe, v kondomíniu Nová Vrakuňa na Čakankovej ulici. Dom sa nachádza v jedinečnom prostredí radovej zástavby so spoločným oploteným areálom, ktorého súčasťou je ihrisko s bazénom, trampolína, pieskovisko, krb so sedením a hojdačky.
Dom je tehlový, dvojpodlažný s plochou strechou, nepodpivničený, so záhradou a predzáhradou s parkovaním. Pozemok má celkovú rozlohu 152 m2, z toho 69 m2 je zastavaná plocha, 50 m2 záhrada a 33 m2 predzáhrada. Úžitková plocha domu je 113 m2. V cene domu je kompletné zariadenie.
Náklady : cca 180,- Eur / 4 os./ mesiac

Dispozičné riešenie:
Na prízemí sa nachádza zádverie, kúpeľňa (so sprchou a WC), úložný priestor pod schodiskom, hosťovská izba (pracovňa), obývacia izba s kuchyňou, komora a šatník. Z obývacej izby sa vychádza do záhrady s terasou. Na poschodí sú tri samostatné izby a kúpeľňa (s vaňou, dvoma umývadlami, WC a za posuvnými dverami plynovým kotlom a zásobníkom na teplú vodu).

Lokalita:
Bratislava - Vrakuňa, Čakanková ulica sa nachádza v tichej lokalite medzi zástavbou rodinných domov, s dobrou dostupnosťou do centra (15-20 min.) a na diaľničný obchvat (5-10 min.). V blízkosti sa vyskytuje OC Avion (10 min.), OC Retro (10 min.), Vrakunský lesopark s Malým Dunajom (10 min.chôdzou).

Podobné realitné ponuky

Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie
Prenájom 5.500,- €/mes.
Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie

Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanieDispozícia:Úžitková rozloha 350m2; plocha pozemku 400m2; situovaný na dvoch podlažiach;Dom je prakticky rozdelený na dve hlavné časti; celkovo 12 samostatných miestností, samostatná...

Rodinný dom 350 m2 Bratislava - Vrakuňa / Podpriehradná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie 5.500,- €/mes. Rodinný dom 350 m2 Bratislava - Vrakuňa
Podpriehradná
prenájom