Ponúkame dvojpodlažný 5-izbový rodinný dom na 6á pozemku, Sekule

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Sekule
165.5 m²
615 m²
2
5
nie
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
100.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

36108x zobrazená v zozname / 4854x zobrazená detailne / 153x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte miesto na oddych, pohodu, či rekreáciu? Niečo také máme práve pre Vás ...

Ponúkame na predaj perspektívny dvojpodlažný 5-izbový rodinný dom s dvomi kúpelňami a terasou na poschodí s kopec úložného priestoru. Nehnuteľnosť je vhodná pre rodinu s detmi, zvieracími miláčikmi, či môže slúžiť ako víkendové rodinné sídlo.

Rodinný dom sa nachádza v obci Sekule, je postavený na 6 árovom rovinatom pozemku na ktorom sa nachádza aj hospodárska budova v jeho zadnej časti. Samotný rodinný dom má úžitkovú plochu o rozlohe viac než 165 m2 + netreba opomenúť ani terasu, sklad, pivnicu, či úložný priestor v podkorví. Dom bol postavený v roku 1965 a postupne sa dostavoval. Nehnuteľnosť je v stave čiastočnej rekonštrukcie. Vstup na pozemok je riešený priamo od komunikácie. Rodinný dom je situovaný v radovej zástavbe, čiastočne podpivničený, s dvomi nadzemnými podlažiami, zastrešený sedlovou strešnou konštrukciou, tvoriaci jedna bytová jednotka. V záhrade sa nachádza aj úžitková studňa.

Dispozícia:


Po vstupe do domu sa dostaneme do zádveria, kde po ľavej strane sa nachádza kuchyňa, po pravej strane skladový priestor, smerom vpred do chodby sa po pravej strane ako prvá ponúka kúpeľňa, ďalej v strede chodby po ľavej strane je hala slúžiaca aktuálne ako oddychová miestnosť cez ktorú sa dostanete do spálne. Z chodby rovno vpred vojdete do izby, alebo WC. Taktiež sa dá s chodby po schodoch dostať na poschodie, kde máme tri samostatné miestnosti, kúpelňu spojenú s WC, chodbu z ktorej je priamy výstup na terasu + odkladací vonkajší sklad v podkroví, no a na chodbe sa tiež nachádzajú aj stahovacie schody na povalu, kde si viete odložiť napr. sezóne veci.

skopírujte odkaz a pozrite si virtuálnu prehliadku domu:
https://my.matterport.com/show/?m=nve1yXKWmBL

orientačný rozmer:

1.NP úžitková plocha cca 100 m2


05,6 m2 Zádverie (š2,8 x d2,0m)
10,4 m2 Kuchyňa (š2,8 x d3,7m)

05,2 m2 Chodba (š3,5 x d1,5m)


17,4 m2 Izba (š4,7 x d3,7m)
20,0 m2 Izba (š5,0 x d4,0m)

14,0 m2 Hala/miestnosť (š3,5 x 4,0m)


03,7 m2 Kúpeľňa (š1,3 x d2,9m)
03,7 m2 WC (š1,3 x d2,9m)

20,0 m2 sklad



2.NP úžitková plocha cca 66,5 m2 (+ terasa + vonkajší sklad + úložný sklad podkrovie)

12,2 m2 Izba podkrovie (š2,9 x d4,2m)


16,7 m2 Izba podkrovie (š4,4 x d3,8,m)
15,9 m2 Kuchyňa podkrovie (š3,8 x d4,2m)

16,5 m2 Chodba (+schodisko) (š5,2 x d4,2m)


02,2 m2 Kúpeľň (š1,5 x d1,5m)
10,9 m2 Terasa (š3,3 x d3,3m)

03,0 m2 Schody


12,0 m2 vonkajší podkrovný sklad


Technické informácie k domu:


Objekt je založený na železobetónových základových pásoch, na štrkovom lôžku hr. 100 mm. Izolácia proti zemnej vlhkosti je zrealizovaná. Obvodové a nosné konštrukcie I.N.P. (prízemia) a nadstavby (podkrovia) sú vymurované z pálených tehál hr. 450 mm, priečky I.N.P. a podkrovia sú z pálenej tehly hr. 150 mm. Strecha je sedlová s drevenou strešnou konštrukciou a s tvrdou betónovou strešnou krytinou BRAMAC. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu, zrealizované lne čiastočne. Strop nad I.N.P. je drevený trámový s rovným omietnutým podhľadom. Stropná konštrukcia podkrovia je drevená s rovným sadrokartónovým podhľadom. Vnútorné povrchové úpravy stien a stropov (omietky) sú dvojvrstvové vápenno-cementové na I.N.P. i v podkroví. Vonkajšie omietky sú zrealizované len z časti s povrchom brizolit.
Vstupné dvere sú plastové s hliníkovou výstužou, vnútorné dvere sú zasklené aj plné, osadené do oceľových zárubniach. Keramický obklad stien je zrealizovaný v kuchyni nad kuchynskými linkami na I.N.P. i v podkroví, v kúpeľniach a na WC I.N.P. i v podkroví. V chodbe, v kúpeľniach a na WC je na podlahách položená keramická dlažba, v ostatných miestnostiach je na podlahách nalepené PVC. V rodinnom dome je zrealizovaný rozvod teplej i studenej vody z centrálneho zdroja. Vykurovanie rodinného domu je lokálne s ohrievačmi na zemný plyn osadenými v jednotlivých miestnostiach. Ako zdroj tepla pre ohrev teplej úžitkovej vody slúži elektrický zásobníkový ohrievač situovaný v komore na I.N.P.. Elektroinštalácia je svetelná a motorická s rozvádzačom, s automatickým istením na prízemí rodinného domu. Kanalizácia od zariaďovacích predmetov je zvedená ležatým potrubím do obecnej kanalizácie. Od roku 1998 začala realizovať čiastočná rekonštrukcia. Bola zrealizovaná nová strešná konštrukcia so strešnou krytinou. Boli zrealizované nové rozvody elektriky, vody, kanalizácie, plynu s novými ohrievačmi (GAMATY). Boli osadené nové plastové okná a vchodové dvere. Na podlahy na prízemí bolo nalepené PVC. V rámci stavebných úprav bola vybudovaná i nadstavba (podkrovia), ktoré bolo ukončené a dané do užívania v roku 2010. Dom je napojený na elektrinu, plyn, studňu, mestská voda dotiahnutá do pivnice, žumpa, kanalizácia.

Okolie:


Sekule majú dobrú občiansku vybavenosť, taktiež je to vyhľadávaná lokalita pre oddych, relax, sezónne bývanie. Obec sa nachádza neďaleko dialnice, je vzdialená od Senice len 30 km, či 45 km od Bratislavy , hranice s Rakúskom do 5 min autom, len 8 km, nehovoriac o hraniciach s ČR do 10 km, ľahké a arýchle napojenie na diaľnicu D2 Kúty – Bratislava je 10 km. Obci sa nachádzajú obchody, kaderníctvo, materská a základná školu, zdravotné stredisko, kostol, krčma. V Obci je veľa rybníkov, v blízkosti lesy, čo je raj pre hubárov.

V prípade vážneho záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať


Mgr. Michal Gróf, RSc.


E:
M:

Páči sa Vám prezentácia tejto nehnuteľnosti?


Neváhajte nás kontaktovať, predáme a postaráme sa aj o Vašu nehnuteľnosť

✔ virtuálna prehliadka
✔ homestagging

✔ VIP servis pre každého klienta


✔ ocenenie nehnuteľnosti
✔ developerské projekty
✔ sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
✔ poistíme Vašu nehnuteľnosť pre potrebu hypotekárneho úveru

© Text a fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Epic Home.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Sekuliach

Inzerovaný rodinný dom v Sekuliach v cene 100.000,- € je o 3.304.848 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Sekuliach. Rozloha je o 52 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Sekuliach.

Pozícia realitnej ponuky

100.000,- €
Cena nehnuteľnosti 47.000,- € 380.000,- €
615 m²
Rozloha pozemku 124 m² 18984 m²
116 m²
Zastavaná plocha 73 m² 1347 m²
165.5 m²
Úžitková plocha 1 m² 320 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku615 m²
Zastavaná plocha116 m²
Úžitková plocha165.5 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Strechapôvodná
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-709859 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.