PONÚKAME INVESTIČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK NA LIPTOVE PODTATRANSKEJ OBLASTI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Peter
20000 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
340.000,- €
17,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

32083x zobrazená v zozname / 2528x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

Výhradne len v ponuke TUreality ponúkame na predaj zaujímavý stavebný pozemok s rozlohou takmer 2-Hektáre 20.000 m2 ktorý je podľa územného plánu z časti určený na agroturistiku, výstavbu rekreačných stavieb do 12lôžok. Koeficient zastavanosti 0,2 a z časti na účely príležitostnej individuálnej rekreácie 0,1.

Pozemok sa nachádza na rovinatom teréne v peknom, tichučkom prostredí mimo zastavaného územia neďaleko podtatranskej obce Liptovský Peter, ktorú obklopuje panoráma Západných a Vysokých Tatier s monumentálny Kriváňom viditeľným priamo z pozemku. Na pozemok je prístup z diaľnice D1 do 5 minút. Je z polovice pokrytý lesným a z polovice trávnatým porastom s krovinami. Má dostatok slnka počas celého dňa vďaka ideálnej orientácii na všetky sv. strany. Je vhodný na stavbu rekreačných objektov s kombináciou agroturistiky, napr. hipoterapie.
K dispozícii je aj vypracovaný projekt dvoch zrubov + ranč pre kone s jazdiarňou.

Ing. siete: - elektrina v dosahu (výkr. situácie vyšších vzťahov k nahliadnutiu), vodovod - studne na pozemku, odpad - žumpa, septik, príp. čistička. Prístupová nespevnená cesta (vlastnícke vzťahy na prístup v riešení).

Občianska vybavenosť: najbližšia obec -Lipt. Peter

Lokalita, kde sa pozemok nachádza je z hľadiska cestovného ruchu zaujímavá pre turistov so záujmom o lyžovanie (Permon, Vysoké Tatry, Poprad, Lučivná, Lopušná, smer Brezno: Čertovica, Barbora V. Boca, Smer Lipt. Mikuláš: Jasná - Nízke Tatry, + ďalšie menšie strediská na Liptove) termálne kúpaliská (Tatralandia, Gino-paradise, Aquacity Poprad...), turistika, cykloturistika, rybolov, yachting na Lipt. Mare, zber húb, poľovníctvo...atď.


V cene kompletný právny servis, poradenstvo... - INFORMÁCIE A OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA e-mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Liptovskom Petri

Rozloha pozemku na bývanie 20000 m2 je o 15 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Liptovskom Petri.

Pozícia realitnej ponuky

340.000,- €
Cena nehnuteľnosti 17,- € 120,- €
20000 m²
Rozloha pozemku 465 m² 20000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku20000 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-42761 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.