Ponúkame na predaj 2 izbový zariadený byt v novostavbe PREDANÝ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
55.1 m²
2
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

113402x zobrazená v zozname / 9544x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

S výhradným súhlasom majiteľa ponúkame na predaj 2 izbový byt v novostavbe s balkónom, pivnicou a vlastným parkovacím státím. Byt je luxusne a vkusne zariadený a nachádza sa v tesnej blízkosti centra Pezinka v pokojnom a príjemnom prostredí. Byt pozostáva zo vstupnej chodby na ktorej sa po celej dĺžke nachádza vstavaná šatníková skriňa s dostatočným úložným priestorom. Obývacia izba je spojená s moderne zariadenou kuchyňou ktorej súčasťou je aj umývačka riadu. Na obývaciu miestnosť nadväzuje balkón o výmere 4,45 m2. V spálni sa nachádza posteľ so vstavanou šatníkovou zostavou. Samostatné wc a kúpeľňa v ktorej je umiestnená práčka dopĺňajú efektívnu dispozíciu bytu. Pivničná kobka je na poschodí priamo pri byte o výmere 1,58m2. K bytu prislúcha aj vlastné parkovacie státie za rampou takže parkujete bezpečne. Lokalita je len na skok od centra Pezinka a kompletná občianska vybavenosť je na dosah ruky. V blízkosti sa nachádza vlaková stanica čo ocenia ľudia dochádzajúci za prácou. Pri kúpe bytu je možnosť odpočtu DPH.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Pezinku

Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 dvojizbových bytov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903294.., uveďte číslo ponuky ZR-72...

Podrobné informácie

Celková rozloha59.55 m²
Úžitková plocha55.1 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-725849 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny