PONÚKAME NA PREDAJ ATRAKTÍVNE BYTY V LUKRATÍVNOM PROSTREDÍ LIPTOVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Hrádok
72 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

100827x zobrazená v zozname / 3773x zobrazená detailne / 207x zobrazená detailne tento mesiac

POSLEDNÉ BYTY VOĽNÉ !!!
____________________________________
ODKAZ na WEB: https://bit.ly/3oz7fns
____________________________________

VÝHRADNE IBA V NAŠEJ PONUKE NÁJDETE PROJEKT BYTOV V LUXUSNOM PROSTREDÍ LIPTOVA URČENÉ AJ NA TRVALÉ BÝVANIE V PROSTREDÍ, AKO NA DOVOLENKE !
____________________________________
PROJEKT "DOVALOVEC" JE KOMPAKTNÝ OBJEKT ROZDELENÝ NA BYTOVÚ A NEBYTOVÚ (penziónovú) ČASŤ SO SAMOSTATNÝMI VCHODMI. V BYTOVEJ ČASTI SA NACHÁDZAJÚ BYTY URČENÉ NA TRVALÉ BÝVANIE S MOŽNOŤOU FINANCOVANIA PROSTREDNÍCTVOM HÚ. NEBYTOVÁ ČASŤ JE URČENÁ NA REKREAČNÉ, PRÍP. KOMERČNÉ (INVESTIČNÉ) VYUŽITIE S MOŽNOSŤOU ODPOČTU DPH.

____________________________________
V bytovej časti sa nachádza 8 bytov na trvalé bývanie o výmere od 46m2 do 90m2 ku ktorým prislúcha pivnica v suteréne a balkón. Podkrovné byty na 4.NP majú veľké terasy orientované na juh. Ostatné byty majú zase samostatnú komoru na tom istom podlaží.

____________________________________
Projekt "Dovalovec.sk" vznikol v mestskej časti Lipt. Hrádku - Dovalovo pri rieke Belá na mieste pôvodného objektu športovej ubytovne. Nachádza sa pri hlavnom ťahu smer - Vysoké Tatry, s dostupnosťou kúsok z diaľnice D1. A len pár kilometrov od geotermálneho vrtu medzi Lipt. Kokavou a Pribylinou.


____________________________________
Projekt zahŕňa správu a služby správcovskej spoločnosti, recepcie, upratovacej služby, ktorá bude vyťažovať a udržiavať apartmány a štúdiá príp. byty. Majitelia apartmánov, štúdií, návštevníci penziónu, ale aj obyvatelia bytového domu budú mať k dispozícii recepciu, kaviareň, raňajkáreň s lobby barom, reštauráciu a priestory na organizovanie osláv, podujatí, kongresov a konferencií.
V areáli Dovalovec bude vybudované exteriérové wellness s bazénom pod holým nebom, multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, ako aj ďalšie atrakcie pre našich najmenších návštevníkov.
V blízkosti objektu je plánovaná zastávka raftérskej cesty.
____________________________________

*** PREDAJ NEHNUTEĽNOSTI ZABEZPEČUJE: ROBERT BELLA -
***

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku72 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-40811 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.