Ponúkame na predaj farmu v Novej Bani s pozemkom do 6 hektárov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1011614
Nehnuteľnosť sa nachádza na samote v extraviláne mesta Nová Baňa časť Chotár. Vedie sem upravená lesná cesta spevnená asfaltovým podkladom. Celková výmera predstavuje približne 6 hektárov, centrálna časť je ohraničená plotom, do ktorej je vjazd cez elektrickú posuvnú bránu.
Prví objekt tvori:
- väčšia stavba, ktorá je murovaná a pozostávajúca z prízemia a podkrovia. Na prízemí sa nachádza veľká hala ,pivnica, kotolňa, mini obytná časť so sociálnym zariadením a WC, sprcha, kuchynka .
Podkrovie tvori :
- obytná miestnosť s kuchynskou linkou, spálňová časť, špajza, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Tento objekt je možné vykurovať pevným palivom, ako i plynom.V uzatvorenej časti je priestranstvo tvorené veľkým prístreškom na drevo, autá, prívesné vozíky atď. a murovaná dielňa . Dvor tvorí spevnená betónová plocha.
Druhý objekt:
V lesíku nad hlavnou častou sa nachádza drevená chata , ktorá pozostáva zo:
- spoločenskej miestnosti s murovaným sporákom a malou kuchynskou linkou
- spálňová časť s tromi posteľami a krbom s východom na balkón
- malá kúpeľná so sprchovacím kútom, WC, a špajza.
Možnosť dokurovania propán-butánovým spotrebičom.
V blízkosti je drevený altánok s posedením a murovanou pecou na chlieb a pečenie hydiny.
Tretí objekt:
V dalšej časti areálu sa nachádzajú dve posedenia, jednu tvori pec na pečenie prasiat a väčších kusov mäsa s vykurovaním na drevo a možným dokurovaním el. špirálou.
- sklad krmiva, kurínov, chlievov, prístreškov, plochou pre chov kôz, prasiat, sliepok atď.
Štvrtí objekt:
Tvori samostatne stojaca maštaľ na chov hovädzieho dobytka o rozlohe 10 x 15 m, ktorej prislúcha plocha o výmere 2 ha oplotená el. oplôtkom.

Ako núdzový zdroj vody slúži podzemný zásobník vody .Dažďová voda je odvádzaná centrálne do vykopanej potenciálnej protipožiarnej nádrže. Na dvore je kopaná studňa (13 m) so samostatnou strojárňou. Rozvody z nej sú vedené do chaty, väčšej stavby, a hospodárskych častí. Všetky objekty nachádzajúce sa v oplotenej časti sú vybavené vlastným elektrickým rozvádzačom. Núdzovým riešením je samostatný elektrický zdroj o výkone 35 kW.


V blízkosti sa nachádza zasnežované lyžiarske stredisko Drozdovo, rôzne turistické chodníky,
ako i možnosť jazdenia na koňoch.
Bližšie informácie na tel.čísle

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Žarnovica