Ponúkame na predaj polyfunknčnú 2 podlažnú budovu, pozemok 2109 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 2 podlažnú polyfunkčnú tehlovú budovu s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Nachádza sa na pozemku o výmere 2109 m2 z čoho zastavaná plocha je 273 m2.

Objekt bol postavený cca pred 5 rokmi, má 2 podlažia a priestranné parkovisko - spevnená plocha s dostatkom parkovacích miest. Postavený bol z tehál,je zateplený, má plastové okná a dvere, v kanceláriách a v byte sú parkety a v pracovných miestnostiach je podlaha betónová, klimatizácia v celej budove a taktiež bezpečnostný kamerový systém.

Na prízemí sa momentálne nachádza pneuservis s možnosťou parkovania 2 aut, ručná autoumývarka s jedným boxom, sociálne zariadenie, kotolňa, skladové priestory a kancelárie. Na medzi podlaží je priestor, ktorý pozostáva z dvoch miestností, v ktorých je možné prevádzkovať napríklad kaviareň, obchod, prípadne kanceláriu. Na prvom poschodí sa nachádza krásny a veľký 5 izbový byt s priestrannou terasou.

Budova má dva vstupy, čo umožňuje vytvoriť dve samostatné prevádzky. Z boku sa nachádza 3 x elektrická rolovacia brána pre autá o výmere 3x3 m a v miestnosti pneuservisu je mechanická dielňa ktorá je vybavená 2. zdvihákmi. Objekt je napojený na všetky IS ( voda, elektrina, plyn a kanalizácia ).

Krásny a luxusný 5 - izbový byt ponúka možnosť bývania prípadne využitie ako sídlo firmy. Je dispozične riešený : vstupná chodba, 4 x samostatná nepriechodná izba, 2 x kúpeľňa ( v jednej sa nachádza toaleta so sprchovacím kútom a v druhej toaleta, vaňa a sprchovací kút ), šatník, obývacia miestnosť prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou s krásnou kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Súčasťou bytu je taktiež priestranná a slnečná terasa.

Výhodou je dispozícia budovy a prístupnosť z frekventovanej hlavnej cesty cez dve posuvné uzamykateľné brány, nachádza sa v zóne mesta, s výborným napojením priamo pri hlavnej ceste smer Dargov. Výborná poloha ponúka rôzne možnosti využitia tejto budovy ako spojiť podnikanie s bývaním. Veľký pozemok taktiež ponúka možnosť výstavby ďalšej budovy s účelom využitia či už na podnikanie alebo bývanie. Nízke mesačné náklady.

Lokalita je výborná nakoľko sa nachádza objekt blízko centra mesta. V blízkosti sa nachádza:
SAD a MHD zastávky
Benzínová pumpa SLOVNAFT, LUKOIL a OKTAN
Supermarket FRESH, Potraviny KLAS, Milk Agro, LIDL
Reštaurácia Magnólia, piváreň Furčianska záhrada, Pizzeria Del Piero, reštaurácia Bistro Lingov
Autobazár Maximus Slovakia s.r.o., AUTO-MOKRÁŇ, s.r.o. , Automobilový servis MTM Centrum
Predajňa športových potrieb SPORTISIMO a InSPORTline Košice
Nákupné centrum Super ZOO

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu a bližších informácii ma kontaktujte na tel. č.:




Podobné realitné ponuky