Ponúkame na predaj slnečný 5-izb. dvojgeneračný RD, Veľké Stankovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Stankovce
Ulica.: Veľké Stankovce
160 m²
566 m²
1
5
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
verejný vodovod
230/400V
predaj - Rodinný dom
216.300,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

63029x zobrazená v zozname / 3593x zobrazená detailne / 275x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 5-izbový dvojgeneračný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite obce Trenčianske Stankovce. Rodinný dom bol postavený v roku 1972 z kvádrov a dierovanej tehly, základy sú betónové. Strecha domu je rovná, pokrytá porobetónovou drťou v spáde, porobetónovými doskami, cementovým poterom a živičnou krytinou. Strecha bola rekonštruovaná v r. 2006. Dom bol čiastočne rekonštruovaný v roku 2015, kedy boli vymenené plastové okná v pivnici, na prízemí aj na poschodí, plávajúca podlaha na poschodí, dlažba na schodišti na poschodie a kúpeľňa na prízemí - sprchový kút. V roku 2014 bol vymenený plynový kotol. Prízemie domu je v pôvodnom, ale zachovalom stave. Okná sú plastové, v izbách je pvc, na chodbe dlažba. Na prízemí je obývacia izba orientovaná na sever, kuchyňa a jedáleň (izba) s loggiou orientované na juh, kúpeľňa so sprchovým kútom a umývadlom, samostatné WC, špajza. V kuchyni je rohová kuchynská linka s plynovým sporákom, elektrickou rúrou a digestorom. Na poschodí sú tri spálne, z ktorých v jednej je predpríprava na kuchynskú linku. Jedna izba je orientovaná na sever, druhá izba s loggiou je orientovaná na juh a tretia izba s predprípravou na kuchynskú linku má okno orientované na juh a priestranný balkón orientovaný na východ. Z balkóna je krásny výhľad na Inovec. Na poschodí je nedokončená rekonštrukcia kúpeľne s vaňou a WC. Dom je celý podpivničený. V pivnici je kotolňa s plynovým kotlom a bojlerom na ohrev teplej vody, práčovňa s vaňou, komora a garáž, Rodinný dom je napojený na elektrinu, vodu, plyn a kanalizáciu. Na rovinatom pozemku je slnečná záhrada s krásnym trávnikom a ovocnými stromami, v zadnej časti je murovaný, zastrešený sklad s náradím. Dom je vo veľmi dobrom stave, je suchý, nemá žiadne ťarchy a je k dispozícii na predaj a bývanie ihneď. V obci je kompletná občianska vybavenosť: tri prevádzky potravín, dve prevádzky mäsiarstva, predajňa zeleniny, tri reštaurácie, základná škola, dve prevádzky škôlky, zdravotné stredisko s lekármi pre dospelých aj deti, zubná ambulancia, pošta, autobusová dostupnosť do mesta Trenčín v pracovných dňoch každú pol hodinu, Nové Mesto nad Váhom každú hodinu. V blízkosti je cyklotrasa, dostupnosť lesných cestičiek vedúcich na Inovec, tri detské ihriská. V obci sa v tejto dobe buduje optický internet.
V cene nehnuteľnosti je kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností vrátane úhrady poplatku za návrh na vklad, sprostredkovanie financovania, úhrada poplatku za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v prípade, že je úver sprostredkovaný LK REALITY s.r.o., provízia Realitnej kancelárie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčianských Stankovciach na ulici Veľké Stankovce

Inzerovaný rodinný dom na ulici Veľké Stankovce v Trenčianských Stankovciach v cene 216.300,- € je o 91.748 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčianských Stankovciach. Rozloha je o 63 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčianských Stankovciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčianských Stankovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907197.., uveďte číslo ponuky ZR-25...

Pozícia realitnej ponuky

216.300,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
566 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
90 m²
Zastavaná plocha 61 m² 363 m²
160 m²
Úžitková plocha 22 m² 450 m²

Kontaktujte

Lenka Kičková

Lenka Kičková

0907197.. zobraziť 0907197011

LK REALITY s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

LK REALITY s.r.o.

Nám. sv. Anny 3146/21, Trenčín 911 01

0907.. zobraziť 0907197011 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku566 m²
Zastavaná plocha90 m²
Úžitková plocha160 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-257 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny