Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 24 020m2, -2, 4HA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šahy
Ulica.: SNP
24020 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

104379x zobrazená v zozname / 12708x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 24 020m2,-2,4HA nachádzajúci sa v mestskej časti Šahy. Pozemok je rovinatý, prístup asfaltovou komunikáciou. Nachádza sa v bočnej uličke, neďaleko od hlavnej cesty-neďaleko od centra mesta , v blízkosti sú rodinné domy a bytovky. Inžinierske siete sú pri pozemku. Vhodné ako investícia, alebo developerský projekt pre novú obytnú štvrť. Vzdialenosť od centra cca 500m. Odporúčame klientom, ktorí hľadajú súkromie v meste.
V územnom pláne mesta je pozemok určený na výstavbu rodinných domov a 3 podlažných bytových domov.(samozrejme vhodne aj pre nákupne centra a ďalšie, s možnosťou dokúpenia pozemkov).

Neváhajte nás kontaktovať


Cena dohodou

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Šahoch na ulici SNP

Rozloha pozemku na bývanie 24020 m2 je o 11276 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Šahoch.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku24020 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--37 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.