PONÚKAME NA PRENÁJOM 1-IZB. KOMPLETNE ZARIADENÝ BYT NA LIPOVCI

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom 1 izbový kompletne prerobený a zariadený byt. Byt má 42m2 a nachádza sa na sídlisku Lipovec s kompletnou občianskou vybavenosťou a možnosťou prechádzok v okolitej prírode. V blízkosti sa nachádzajú športové areály ako Orlík a Ekoma.

Byt ponúka kompletné zariadenie ako obývaciu stenu s gaučom, skriňu, manželskú posteľ, v kuchyni je potravinová skrinka, stôl so stoličkami, novšia kuchynská linka s barovým pultom, v chodbe šatníková zostava, v kúpeľni je sprchový kút s masážnymi tryskami. K dispozícii je práčka, chladnička s mrazničkou, plynový šporák, digestor, rúra. Byt je vhodný tak pre staršieho nájomníka ako aj pre mamičku s dieťatkom. Voľný ihneď.


TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. a alebo Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGPB200ZV volajte mi kedykoľvek, v prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a predajňou Pri Srdiečku.

Podobné realitné ponuky