PONÚKAME NA PRENÁJOM 3-IZB. KOMPLETNE ZARIADENÝ BYT NA ZLATOM POTOKU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový kompletne prerobený a zariadený byt s lodžiou. Byt má 82m2 s odkladacou komorou na medziposchodí. Nachádza sa na sídlisku Zlatý Potok s kompletnou občianskou vybavenosťou. V byte boli použité kvalitné materiáli tak na rekonštrukciu ako aj na zariadenie.
Nový nábytok, práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická teplovzdušná rúra, plynový šporák, digestor, umývačka, kvalitná kuchynská linka, zariadená obývacia izba s televízorom a optikou SWAN, vstavaná skriňa v spálni s posteľou, nočnými stolíkmi a komodou, lodžia, detská izba zariadená pre dve detičky, kúpeľňa so spojenou dispozíciou a sprchovacím kútom, priestranný šatník. Kvalitné dubové, drevené podlahy, drevené dvere s oblôžkami, omietky, nová elektroinštalácia a vodoinštalácia. Byt je vhodný pre mladú rodinu. Voľný ihneď. Cena je vrátane s energiami a optikou.


TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. a alebo Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGPB184ZV volajte mi kedykoľvek, v prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a predajňou Pri Srdiečku.

Podobné realitné ponuky

Prenajaté.  3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.
Prenájom 650,- €
Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.

Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Komplet prerobený a novozariadený. Rybárska, SliačID 449Byt na prenájom:Tento úchvatný 3-izbový byt (70m²) s nádhernou zasklenou loggiou (9m²) je miestom, kde sa splní každý...

3-izbový byt 70 m2 Sliač / Rybárska
Prenájom 650,- €