Ponúkame na prenájom 3-izbový byt s garážovým státím v Stupave

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom komplet zariadený 3-izbový byt s balkónom v Stupave. Byt sa nachádza na druhom poschodí trojposchodového bytového domu s výťahom, má výmeru 65 m2. K bytu prináleží samostatná pivnica na poschodí a jedno parkovacie miesto v suteréne bytového domu, ktoré sa prenajíma spolu s bytom. Byt sa nachádza v 10 ročnej novostavbe.

Dispozícia: vstupná predsieň prepojená s chodbou, z ktorej sa vchádza do priestrannej kuchyne, ktorá je vybavená spotrebičmi – varná doska, elektrická rúra, chladnička, mraznička, mikrovlnka, práčka. Ďalej sa vchádza do obývačky s východom na balkón, do kúpeľne s vaňou, umývadlom a toaletou a do dvoch samostatných neprechodných izieb, z ktorých je jedna izba v strede bytu s vetracími oknami do kuchyne a obývačky. V obývačke je k dispozícii TV prijímač.

Byt sa prenajíma plne zariadený a je k dispozícii od 01.01.2019.

Výška mesačného nájomného za komplet zariadený 3-izbový byt s balkónom v Stupave je 480,- eur plus energie, ktoré sú vo výške 120,- eur na mesiac. Pri vyššom počte osôb ako dve sa adekvátne zvyšuje zálohová platba za energie.

V prípade záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom:

Podobné realitné ponuky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom