Ponúkame na prenájom nebytový priestor v centre Trnavy

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom nebytové priestory v centre diania v historickej časti Trnavy na Kapitulskej ulici. Nebytový priestor má 240 m2 a je to klenbová pivnica. Klenby sú stavané z tehál.
Celková kapacita priestorov je 200 osôb. Neopakovateľná atmosféra tehlovej pivnice je práve pre milovníkov tichej elegancie. Priestory majú klimatizáciu s 13 m pultom na obsluhu. Priestor sa nachádza v suteréne historickej jednopodlažnej budovy so vstupom priamo z Kapitulskej ulice.
Dispozičné riešenie: vstupná brána, chodba 90 m2, priestor na recepciu 40 m2, sociálne zariadenia, terasa 300 m2. K priestoru prislúcha sociálne zariadenie a šatník.
Ženské sociálne zariadenia majú 4 WC a 2 umývadlá. Mužské sociálne zariadenia majú 2 WC, 4 pisoáre a jedno umývadlo.
Priestor, kde sa spájajú záhrady podnikov Čajky, Synagogy a Forhausu je možné využiť na reklamu.
V blízkosti sa nachádzajú obchodné prevádzky a aj ubytovacie zariadenia, vďaka ktorým môžete klientom ponúkať či už raňajky, ale aj obedové menu.
Priestor je vhodný pre gastronomické účely – reštaurácia, kaviareň, vináreň, atď...Tiež ho možno využiť na skladové účely spojené s výrobou, či predajom.

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Trnava

Zabehnutý penzión s reštauráciou a luxusným bytom
Predaj Cena v RK
Zabehnutý penzión s reštauráciou a luxusným bytom

Predstavujem Vám tento exkluzívny penzión s 10 izbami ktoré sa dlhodobo prenajímajú. Nachádzame sa len 7 km od krajského mesta Trnava, kde nájdete pokoj a súkromie v jedinečnom prostredí. Súčasťou...

Gastro priestory 1000 m2 Košolná / Košolná
Zabehnutá, kompletne zariadená REŠTAURÁCIA, terasa, detské ihrisko
Predaj 457.000,- €
Zabehnutá, kompletne zariadená REŠTAURÁCIA, terasa, detské ihrisko

Ponúkame Vám na predaj REŠTAURÁCIU (nebytový priestor) s kompletným zázemím a parkovacími miestami (6+1 ZŤP) v obci Biely Kostol vo vyhľadávanej NOVOVYBUDOVANEJ lokalite. Podlahová plocha priestoru je 233 m2, kapacita...

Gastro priestory 547 m2 Biely Kostol
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Zabehnutý penzión s reštauráciou a luxusným bytom Cena v RK Gastro priestory 1000 m2 Košolná
Košolná
predaj
Zabehnutá, kompletne zariadená REŠTAURÁCIA, terasa, detské ihrisko 457.000,- € Gastro priestory 547 m2 Biely Kostol predaj