ZMENA! Ponúkame na prenájom/predaj výrobné priestory v Hurbanove

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PRVÁ R3ALITNÁ Vám ponúka na predaj alebo prenájom viacúčelové haly s možnosťou využitia na výrobu, sklad, alebo obchodnú prevádzku, pozostávajúce z dvoch samostatných viacúčelových hál v skladovo - výrobnom areály v Hurbanove .

Stav a dispozícia: Ide o dve jedno podlažné podpivničené stavby, bez možnosti využitia podkrovia.

Hala č. 1 O rozlohe 548 m2 prešla kompletnou rekonštrukciou. Nová fasáda, strecha. V hale sa nachádzajú mraziarenské boxy, toalety a vydlaždené miestnosti.

Hala č. 2 O rozlohe 1393 m2 prešla rekonštrukciou: plastové okná, nová fasáda. V budove sa nachádzajú administratívne a kancelárske priestory, šatne,kuchyňa, toalety, sprchy a priestory určené na výrobu a spracovanie mäsových výrobkov. V budove sa nachádzajú aj zariadenia na výrobu a spracovanie mäsa.

Pri záujme o prenájom týchto priestorov je možná dohoda: Pri uzatvorení nájomnej zmluvy na 5 rokov je možné priestory prvý rok využívať ZDARMA, platiť sa budú len energie a nasledujúce 4 roky sa nájom bude vyplácať podľa dohody.

Areál a obe stavby sú pripojené na elektrickú sieť a vodovod, kanalizáciu a plyn.

Pozemok: Rovinatý, oplotený, spevnený betónom . Dostatočný priestor na vonkajšie parkovanie a manipuláciu aj väčšieho množstva nákladných áut.

Využitie: Výrobno skladovacie, obchodné účely.

Pre viac informácií ma kontaktujte na tel. čísle . Váš realitný poradca Peter Daňo.

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Komárno

Prenájom výrobnej haly
Prenájom 1.600,- €
Prenájom výrobnej haly

Sprostredkujeme prenájom výrobnej haly o výmere 1300m2. Hala sa nachádza 23km od Komárna a 21km od Kolárova. Jedná sa o jednopodlažný objekt s 2 vstupmi.Dispozičné riešenie:-predsieň, na ľavej strane...

Výrobné priestory 0 m2 Tôň
Prenájom 1.600,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom výrobnej haly 1.600,- € Výrobné priestory 0 m2 Tôň prenájom