Ponúkame Vám exkluzívne na predaj luxusnú kolibu o rozlohe 214m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Základné údaje:
* lokalita: Sklené Teplice
* veľkosť pozemku: 625m2
* zastavaná plocha koliby: 214m2
* zastavaná plocha hospodárskej budovy: 60m2
* poschodie: prízemie, poschodie, 1.poschodie, podkrovie
* počet izieb: 6 samostatných, 1x balkónová spálňa
* počet miest na spanie: 12x dospelý, 2x dieťa, 1x detská postieľka
* kúpeľňa: 4x
* kuchyňa: 2x
* pivnica: vonkajšia cca 10m2
* orientácia: čelo koliby na západ
* mesto Banská Štiavnica: 16 km
* mesto Žiar nad Hronom: 14 km
* prístupová cesta: asfaltová
* parkovanie: cca 30 áut

Popis nehnuteľnosti:
* prízemie: pozostáva z troch obytných miestností, ktoré sú zariadené pekným dreveným nábytkom. Dve izby sú vybavené so samostatnými kúpeľňami v ktorých sa nachádza: voľný sprchovací kút, umývadlo, zrkadlo a závesné WC. Tu sa nachádza aj relaxačná zóna vybavená s dvomi masážnymi kreslami, fínskou saunou a s vlastnou studňou, ktorej využitie je ako ochladzovacia kúra po saune. Túto časť ohľadom studne bude nutné dokončiť. Z prízemia je samostatný vstup na dvor, ktorý je vybavený grilom, dreveným sedením a malým jazierkom.
* poschodie: vchádzate hlavným vchodom, ktorý je z vonkajšej strany zastrešený do samostatnej chodby na odkladanie kabátov a topánok. S chodby sa vstupuje do obývacej miestnosti s kuchyňou. V nej je krásny drevený jedálenský stôl pre 8 osôb, priestranný gauč, biliardový stôl a veľký krb, ktorý dotvára celkový dojem. Obývaciu miestnosť a kuchyňu predeľuje veľkorozmerné akvárium. Kuchyňa je vybavená s kuchynskou linkou na mieru a stavanými spotrebičmi. V tejto časti koliby je najväčším dominantom balkónová izba na ktorú sa ide po osvetlených schodoch okolo krbu. Osvetlenie schodiska je vybavené fotobunkou. Prízemie disponuje s veľkometrážnou samostatnou kúpeľnou, kde je voľný sprchovací kút s umývadlom. Chodbou sa dostanete k samostatným WC s umývadlom. Vedľa kuchyne sú dvere, ktorými vojdete do ďalšej časti koliby. Tu sa nachádza druhá kuchyňa zo stavanými spotrebičmi, komora alebo ako sklad a technická miestnosť. Táto miestnosť disponuje zo samostatným vonkajším vstupom.
* 1. poschodie: sa dostanete schodiskom, ktoré vedie do dvoch obytným miestností. Z nich je jedna detská v ktorej sa nachádza 1xposteľ, 1x poschodová posteľ, 1x detská postieľka. Schodisko ďalej pokračuje na podkrovie, v ktorom je ešte jedna samostatná spálňa s terasou. Tieto miestnosti majú na poschodí spoločnú kúpeľňu s vaňou, umývadlom a WC.
* pozemok: na ktorom sa nachádza masážna vírivka pre 5 osôb, terasové sedenie, murovaná hospodárska budova. Podľa potreby je možné túto budovu zrekonštruovať na ďalšie dve obytné miestnosti.

* vek nehnuteľnosti: 50 rokov
* rekonštrukcia v roku 2000
* kompletná rekonštrukcia v roku 2016
* materiál: kameň, drevo
* strešná krytina: plechová
* okná: drevené, plastové
* voda: obecný vodovod
* ohrev vody: 2x bojler
* kúrenie: plynové-nádrž 6000l, čiastočne podlahové
* elektrika: 220/380V
* kanalizácia: odpadová čistička

Cena a platba:
* cena nehnuteľnosti: 620.000,- Eur.
* nehnuteľnosť je voľná, bez akýchkoľvek tiarch
* Platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením)

Okolie nehnuteľnosti:
* prostredie ponúka mnoho relaxačných možností: turistika, kde odporúčam Kapitulské bralá, cyklistika, hubárčenie, plávanie v kúpeľoch Sklené Teplice, lyžovanie a korčuľovanie v Salamandra rezort. Viac o možnostiach tejto lokality sa dozviete na www.skleneteplice.sk .



Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Žiar nad Hronom