Ponúkame Vám na predaj dom v Chorvatsku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný domček v Chorvátsku so zastavanou plochou 82m2, a úžitkovou plochou domu 150m2, 4 spálne, 2 kúpeľne, vzdialenosť od mora 30m. Domček je navrhnutý v mediteránskom štyle s drevenými okenicami, veľkou terasou na oboch podlažiach a efektívnym využitím priestoru, vďaka ktorému dom ponúka veľký priestor na život ako aj dostatočný počet izieb na spanie.

Prevedenie domu
Na stavbu domov sú používané kvalitné materiály a stavba domu je osobne dozorovaná až do jej úplného dokončenia vrátane zabezpečenia listu vlastníctva, kolaudačného a užívacieho povolenia. Dom je v prevedení štandard (viď. nižšie popis) s možnosťou kompletného dozariadenia nábytkom v prípade záujmu klienta. V cene je zahrnuté aj zriadenie internet pripojenia a satelitnej TV so slovenskými a českými kanálmi.

Privlaka
Privlaka je idylické rybárske mestečko v Dalmácii. Okrem kompletnej občianskej vybavenosti (obchody, reštaurácie, plážové bary, marina, hotel), ponúka krásnu piesočnú pláž. Od hlavného mesta Zadaru je vzdialené 20 km. Do Zadaru sa dostanete zo Slovenska priamo po diaľnici od 700 do 900 kilometrov podľa toho, z ktorého miesta na Slovensku vyrazíte.

Prednosťou lokality Privlaka nie je len skvelé more a jej vybavenie, ale aj možnosti trávenia času, ktoré poskytuje. Okrem neďalekého Zadaru je lákadlom lokality aj 5 km vzdialené historické mestečko Nin, ktoré bolo sídlom chorvátskych kráľov. Hoci je len na malom ostrovčeku v lagúne, je najstarším chorvátskym kráľovským mestom. Mimo malebných uličiek, rímskych a kresťanských pamiatok, zaujme aj pekná piesčitá Ninská lagúna.

Okrem pohody pri kúpaní v mori má Privlaka široké možnosti aj pre rekreačný šport. Príjemné cyklotrasy ponúkajú vychutnať si čas v Chorvátsku aj inak.

Privlaka má okrem povestných piesčitých pláží ešte jeden dar prírody: prírodné liečivé bahno na niektorých plážach. Lokálna salinizácia, či celotelový zábal je tu známy od rímskych čias. Nejde len o reumatické ochorenia a poruchy pohybového systému, ale aj o prostú regeneráciu, zníženie príznakov celulitídy a detoxikáciu prírodnou formou.

Štandard
dvere (interiér, exteriér), sanita, dlažby, obkladačky, príprava na klimatizáciu, elektroinštalácia.

V cene projektu je zahrnuté:
• Kvalitná realizácia stavby domu na kľúč vrátane všetkých právnych úkonov, plnú garancia na zrealizovanú stavbu a služby,
• pekná prímorská architektúra s poradenstvom pri výbere zariadenia interiéru,
• zabezpečenie napríklad: správu nehnuteľnosti, upratovanie, stráženie (za poplatok)
• všetky profesie (napr. záhradník, murár, stolár, elektrikár, vodár a podobne).
• kompletná 2-ročná záruka a asistenčné služby

Výhody:
Dom za cenu apartmánu

Podobné realitné ponuky - Výstavba domov, Zadar