NOVÁ CENA ! PONÚKAME VÁM NA PREDAJ POZEMOK V DETVE ČASŤ SKLIAROVO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
Ulica.: Skliarovo
4963 m²
studňa
nie
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
59.496,- €
11,99 €/m2 KRÁSNY VÝHĽAD
Ponúknite vlastnú cenu

34797x zobrazená v zozname / 3135x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj pozemok v osobnom vlastníctve s výmerou 4.963m2. Je vhodný na výstavbu rodinných domov. Nachádza sa v Detve v krásnej časti Skliarovo. K pozemku vedie asfaltová cesta a elektrika je tesne pri pozemku. Pod pozemkom tečie pekný potôčik, no pitnú vodu musíte riešiť vŕtaním studne. Na liste vlastníctva je ako trvale trávnatý porast. V okolí je krásna príroda, možnosť jazdy na bicykli, či turistiky. Do Detvy je to len 5minút autom. Mesto Detva ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Ak máte záujem o kúpu pozemku s krásnym výhľadom, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadky. Tešíme sa na Vás!


PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.
TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGPO284ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Detvej na ulici Skliarovo

Rozloha pozemku na bývanie 4963 m2 je o 3114 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Detvej.

Pozícia realitnej ponuky

59.496,- €
Cena nehnuteľnosti 5.500,- € 93.000,- €
4963 m²
Rozloha pozemku 494 m² 5895 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4963 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajužná
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GGPO291ZV ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny