Ponúkame Vám na prenájom kancelárie na Bardošovej ulici - Nové Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Bárdošova
20 m²
2
áno
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
266,60 €
Ponúknite vlastnú cenu

51872x zobrazená v zozname / 10450x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Voľnébývanie.sk Vám ponúka na prenájom nebytové priestory - Bratislava-Nové Mesto.

Nebytové priestory (kancelárie) sa nachádzajú na 2. poschodív v Biznis centre a majú rozmery: 8,47 m2, 18,53 m2, 20,15 m2.

2. poschodie je priestor vhodný pre jednu firmu. Kancelárie majú vchod aj z chodby a zároveň sú medzi sebou prepojené dverami, ale dá sa aj po jednej prenajať. Resp. vstup a dve kancelárie. Cena za nájom cena: 1 m²/ 13,33EUR / mesiac t.j. 160,-EUR /rok / m² + DPH so službami a energie. Cena je bez telefónu a internetu , ten si podľa Vašej požiadavky môžete objednať: Internet: optika - Rainside, Swan, Tcom. Parking: Garážový dom 1. miesto: 800,-EUR /rok + DPH = 960 ,- s DPH - 80,-EUR s DPH / mesiac.

Vybavenie priestorov: koberce, vertikálne žalúzie, kancelárie sú klimatizované, so samostatným ovládaním každej klimatizačnej jednotky, štruktúrovaná kabeláž, EPS, EZS, možnosť využívať zasadačku na 4. posch. Prístup do budovy čipom: cez deň recepcia s obsluhou inak NON-STOP prístup 24/7/365dní. V nočných hodinách je budova napojená na PCO pult , vlastná kotolňa, 3x osobný výťah. Poschodia sú uzatvorené - ovládané elektronickým vrátnikom. Cena zahŕňa všetky služby spojené s užívaním priestorov: el. energia, voda, teplo, upratovanie, klimatizácia , odvoz komunálneho odpadu , užívanie spoločných priestorov. používanie kuchyniek ,toalety ( toaletný papier, mydlo utierky) (okrem telefónnej linky a internetu ), možnosť zriadenia sídla spoločnosti, poštový priečinok reklamná plocha. Počas celého roka je zabezpečená údržba chodníkov, zelene a v zime odpratávanie snehu.

Nájom na dobu neurčitú výpovedná lehota 3 mesiace. Kaucia 2 mesačný nájom s DPH.

Cena:


1 m2 = 13,33EUR / 1 mes

08,47 m2 = 112, 91EUR / mes aj so službami, energiami + DPH
18,53 m2 = 247,01EUR / mes aj so službami, energiami + DPH

20,15 m2 = 268,6EUR / mes aj so službami, energiami + DPH



Voľnébývanie.sk V prípade záujmu volať Mgr. Lukáš Štefánek, .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Nové Mesto na ulici Bárdošova

Inzerovaný kanceláriu na ulici Bárdošova v Bratislave - Nové Mesto v cene 267,- € je o 42 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 326 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 kancelárií v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907813.., uveďte číslo ponuky ZR-72...

Pozícia realitnej ponuky

267,- €
Cena nehnuteľnosti 7,- € 2.500,- €
20 m²
Úžitková plocha 1 m² 584 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha20 m²
Poschodie2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-722084 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.