Mgr. Andrej Bartovic

Mgr. Andrej Bartovic riaditeľ spoločnosti
hovorím po slovensky mluvim česky I speak english

Napísať e-mail 0905645074

K nehnuteľnostiam som sa dostal v roku 2003 cez vlastnú osobnú skúsenosť – situácia ma prinútila kúpiť byt a následne ho aj rýchlo predať. Zistil som, že práve realitná oblasť je pre mňa to pravé, kde môžem skĺbiť obchodné skúsenosti, komunikačné schopnosti a vzdelanie z Právnickej fakulty Masarykovej univerzity v Brne.

Názov našej realitnej kancelárie AB Contact ma úplne vystihuje – baví ma budovať si vzťahy, kontakty a nebojím sa ísť s menom na trh. Okrem dvoch rokov v Austrálii, kde som sa naučil plynule po anglicky, žijem celý život v Piešťanoch. Priznám sa, som lokálpatriot, Piešťany mám rád a som pripravený tu stráviť aj zvyšok života.
V priebehu 15 rokov aktívnej praxe som stretol mnohých ľudí, mám tu veľa známych a aj to je dôvod, prečo jednoducho musím robiť svoju prácu poctivo a seriózne, inak by som sa nemohol ukázať s deťmi na promenáde alebo na mojom milovanom tenisovom kurte či spinningu.

Za najväčší úspech našej realitnej kancelárie AB Contact považujem, že takmer všetky naše inzertné ponuky sú exkluzívne – predávame ich iba my. Verím, že sme aktuálne špičkou na piešťanskom realitnom trhu, o čom svedčí, že noví klienti pribúdajú, starí sa na nás s dôverou obracajú opäť.
Našu firmu nepoložila svetová kríza, ani výkyvy na medzinárodných trhoch či v bankovom sektore. Sme tu, v našich Piešťanoch - silní, profesionálni, úspešní vďaka poctivej práci a kvalitným službám. Nájdete nás už dlhé roky na Kukučínovej 8 v Piešťanoch.

Čo vám ponúkam?

1. Bohaté skúsenosti
Predaju nehnuteľností v Piešťanoch sa venujem 15 rokov a mám skúsenosti, ktoré viem zúročiť v prospech mojich klientov, či už ide o kúpu, predaj, prenájom nehnuteľností alebo následnú starostlivosť.

2. Právne poradenstvo
Vyštudoval som právo na Masarykovej univerzite v Brne a odvtedy sa mu aj profesionálne venujem. Vyžaduje si to vedomosti, zodpovednosť, trpezlivosť a svedomitosť. Všetko toto mám a stále na sebe pracujem.

3. Zázemie realitnej kancelárie
Okolo seba mám skvelý tím realitných maklérov a spolupracovníkov, vďaka ktorým máme profesionálnu webovú stránku, reprezentatívne fotografie, dynamické videobhliadky a mnoho iného.